ШЕСТ МЕСЕЦИ У КУЋНОМ ЗАТВОРУ ЗБОГ ПРЕБИЈАЊА СУПРУГЕ И ЋЕРКЕ: Ево како Милан Гуровић издржава казну

Novosti online

27. 09. 2020. у 13:55

ПРОСЛАВЉЕНИ српски кошаркаш Милан Гуровић (45) тренутно се налази у кућном затвору због пребијања супруге и малолетне ћерке.

ШЕСТ МЕСЕЦИ У КУЋНОМ ЗАТВОРУ ЗБОГ ПРЕБИЈАЊА СУПРУГЕ И ЋЕРКЕ: Ево како Милан Гуровић издржава казну

Фото: Н. Параушић

Гуровић је због насиља у породици осуђен на 10 месеци кућног затвора, а одслужио је већ шест месеци казне. Бивши репрезентативац наше земље казну је почео да служи у априлу, а на слободи ће бити у јануару.

Гуровић казну служи у свом стану у насељу Ледине у Београду, где има своју спортску халу и кошаркашки клуб.

"Гуровић је најпре требало да казну служи у мајчином стану у Новом Саду, али се предомислио и поднео молбу за одлагање извршења казне пошто је поднео захтев да буде у Београду".

Бивш ас Партизана и Црвене звезде током служења казне држи кошаркашке тренинге деци у својој хали. Он има право и на двочасовну шетњу сваког дана, а у посету му редовно долазе и два малолетна сина. Гуровић на Фејсбуку често објављује слике и снимке са тренинга из своје хале.

Подсетимо, бивши кошаркаш је 10. децембра прошле године у свом стану на Новом Београду претукао супругу Тању и своју малолетну ћерку. Кошаркаш је после свађе насрнуо на супругу и почео да је удара рукама. Она је успела да позове ћерку мобилним телефоном.

Фото: Н. Скендерија

Гуровић током суђења

"Гуровић ју је сустигао у дневној соби, гурнуо је на под и почео да је шутира по телу. Док је падала, претио је да ће их све заклати. Након неколико тренутака, у стан је ушла њихова ћерка М. Г. (16), која је затекла оца и мајку како се свађају, па је почела да брани мајку.

Говорила је оцу да престане, а он је пришао, унео јој се у лице, ударио јој шамар, услед чега је пала на фотељу. Када је устала, наставио је да је чупа за косу и удара песницама у главу", пише у споразуму о признању кривице.

"Пришла је мајци и почела да се свађа са оцем. Он је ћерку тада ухватио за вилицу и ударио њеном главом о степенице, после чега га је она одгурнула, а Гуровић је ушао у стан и наставио да вечера" наведено је у нагодби коју је верификовао Трећи основни суд у Београду.

Гуровић је у полицији тврдио да супруга хоће да му "напакује" скандал јер он већ неколико година тражи развод на који она не пристаје, међутим, касније се предомисли и склопио нагодбу у којој је признао насиље у породици.

Било му је забрањено да шест месеци комуницира са супругом Тањом (43) и 16-годишњом ћерком, а уручена му је забрана приласка на мање од 300 метара.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)