"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Ево шта се дешава са осумњиченим за убиство Страхиње Стојановића

Е. В. Н.

23. 09. 2020. у 21:30

МИЛИВОЈ Л. (50) из Градишке наводно је напустио границе Босне и Херцеговине само дан пре него што је МУП Србије обелоданио да је осумњичен за убиство Страхиње Стојановића у Београду и да ће за њим бити расписана међународна потерница, сазнају "Новости".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево шта се дешава са осумњиченим за убиство Страхиње Стојановића

Фото приватна архива

Добро упућени извори откривају да је осумњичени викенд провео у Градишци, где и има пријаву боравка, као и да је у недељу прешао границу са Хрватском и отиснуо се према Европској унији.

- Он је преко границе прешао на званичном прелазу, као и сваки други грађанин. Од тада му се губи траг и тренутно нема информација о томе где се налази - каже извор близак истрази.

Наш саговорник додаје да га локална полиција није затекла на месту пребивалишта, као и да је додатним проверама утврђено да је напустио БиХ, као да је предосетио шта се спрема.

Док МУП Србије, уз помоћ полицијских агенција из региона, трага за Миливојем Л. на инстраграм-профилу његовог ноћног клуба из Градишке, у "сторију" је објављена фотографија мушкарца с леђа, уз поруку: "Поздрав из Прага." Није познато када је фотографија настала, ни да ли се на њој стварно налази осумњичени.

Миливој Л. пореклом је из Хрватске, тачније Славоније, из које је деведесетих година прошлог века дошао у БиХ. Има богато ратно искуство, наводно је био припадник специјалних јединица и верује се да је у то време остварио значајне контакте и пријатељства са борцима из Србије.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)