ИДЕНТИФИКОВАН УБИЦА СТРАХИЊЕ СТОЈАНОВИЋА: У току расписивање међународне потернице

Новости онлине

21. 09. 2020. у 15:20

ПОЛИЦИЈА је у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду идентификовала осумњиченог за убиство Страхиње Стојановића ауто-бомбом 13. септембра на Новом Београду, саопштио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

ИДЕНТИФИКОВАН УБИЦА СТРАХИЊЕ СТОЈАНОВИЋА: У току расписивање међународне потернице

Фото Инстаграм

Осумњичени, како је објаснио Стефановић, није само држављанин Републике Србије, због чега је, у сарадњи са другим државним органима, у току расписивање међународне потернице, саопштено је из његовог кабинета.

Стефановић је похвалио припаднике полиције који су расветлили убиство, напомињући да да су они озбиљним и добрим радом, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом успели да идентификују извршиоца овог кривичног дела и прикупе довољно доказа за подношење кривичне пријаве.

Стојановић је убијен прошле седмице у експолозији аутомобила у Омладинских бригада, када је са њим у возилу била његова партнерка, држављанка Колумбије.

Он је преминуо убрзо након експлозије, а она није задобила теже повреде.

Министар се захвалио припадницима криминалистичке полиције Полицијске управе за град Београд и Вишем јавном тужилаштву који су, како је рекао, уз добру сарадњу и напоран рад успели да расветле убиство које је узнемирило грађане Србије, јер се догодило на један стравичан начин експлозијом аутомобила.

Подсетио да је полиција ефикасним радом у претходним недељама брзо расветлила два убиства која су се догодила у том периоду, као и једно убиство из 2009. године.

- Професионалци у полицији показали су да умеју успешно да реше и најсложеније случајеве и најтежа кривична дела -  закључио је Стефановић.

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)