ЧУЈ ИЗВИНИ, ПА НЕМАМ 12 ГОДИНА! Испливао снимак наводне свађе Ковачевића и девојке

Новости онлине

19. 09. 2020. у 20:00

ПРВО основно тужилаштво наложило је узимање снимака безбедносних камера из стана у ком је наводно бивши кошаркаш Миладин Ковачевић (30) злостављао и мучио своју девојку Т.Т. (26).

ЧУЈ ИЗВИНИ, ПА НЕМАМ 12 ГОДИНА! Испливао снимак наводне свађе Ковачевића и девојке

Фото: Принтскин

Ковачевић је данас, након саслушања у тужилаштву, пуштен да се брани са слободе. Њега је пре неколико дана девојка Т.Т. пријавила да ју је напао, отео јој торбицу и мобилни телефон, а након тога побегао с лица места.

Он је осумњичен за злостављање, мучење и угрожавање сигурности Т.Т.

Према незваничних информацијама, њих двоје су били у краткој вези, а она је у среду пријавила да ју је Ковачевић малтретирао, али није захтевала лекарску помоћ. У Првом основном тужилаштву казали су да су припадници ПС Савски венац истог дана о томе обавестили дежурног заменика тужиоца.

Тужилаштво је потом наложило прикупљање обавештења од оштећене девојке, проверу постојања и узимање снимка безбедносних камера са места догађаја, као и саслушање осумњиченог Ковачевића, као и то да се против њега поднесе кривична пријава за угрожавање сигурности. Како Ковачевић два дана није био доступан оранима гоњења, тужилаштво је наложило полицији да за њим распише потрагу, што је и учињено. Неколико сати касније, Ковачевић се сам појавио у станици полиције.

Како је тужилаштво раније саопштило да "имајући у виду да је очигледно у бекству, након што га полиција нађе биће ухапшен", Ковачевићу је одмах одређено задржавање.

Он је у суботу приведен на саслушање у тужилаштво где је до детаља испричао шта се дешавало у стану, након чега је пуштен да се брани са слободе.

У међувремену, истражитељи ће погледати и снимке видео-надзора у близини стана, у власништву Ковачевићевог пријатеља, где је, како је пријавила Т.Т, он претукао.

На друштвеним мрежама се јуче појавио и снимак њихове бурне расправе, који је наводно настао 16. септембра, када ју је, како је пријавила Т.Т., Ковачевић претукао. На снимку се чује да неко лупа на врата стана у коме је наводно Ковачевић. Он је померио шпијунку, док се са друге стране назире женски лик.

- Објасни ми поенту твог лупања, ја сам све што си желела урадио - рекао јој је Ковачевић кроз затворена врата, на шта је девојка наставила да лупа и моли да отвори.

- Хоћу да будем с тобом, отвори ми, хоћу да будем с тобом - причала је девојка, да би Ковачевић на то одговорио:

- Нема ништа од тога Т, с тим понашањем не мораш никада више да ме видиш".

Девојка са снимка, претпоставља се да је то Т.Т, тада је рекла "извини".

- Чуј извини, па немам 12 година - рекао је Ковачевић на крају снимка који се прекида док Т.Т. наставља да виче са друге стране врата, у ходнику.

Тужилаштво треба да утврди да ли је тај снимак веродостојан, као и шта се дешавало након што је прекинуто снимање.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)