САСЛУШАН КОВАЧЕВИЋ: Ево како се Миладин изјаснио пред тужиоцем

Novosti online

19. 09. 2020. у 14:45

У Београду је данас, у Првом основном јавном тужилаштву, саслушан бивши кошаркаш Миладин Ковачевић, осумњичени за злостављање девојке. Ковачевићу је јуче одређено задржавање до 48 сати.

САСЛУШАН КОВАЧЕВИЋ: Ево како се Миладин изјаснио пред тужиоцем

Фото: Принтскин

Према саопштењу Првог основног јавног тужилаштва, Ковачевић је саслушан у просторијама тужилаштва пред дежурним замеником и том приликом је у својој одбрани навео да оштећеној критичне вечери није упутио никакве претње, нити јој је нанео повреде. Након што је детаљно описао како се оштећена понашала и шта се све догађало, није желео да одговара на питања заменика јавног тужиоца, наводи се у саопштењу.

Узимајући у обзир пре свега изјаву оштећене Тине Т. приликом подношења пријаве да је уплашена и да је у страху, тужиластво је предложило да судија за претходни поступак Првог основног суда одреди окривљеном притвор у року од 30 дана.

У даљем току поступка, како се наводи, тужилаштво ће испитати оштећену, евентуалне сведоке посредне (рођаку оштећене код које је након догађаја боравила оштећена) и очевице догађаја ако се утврди да их је било, затим ће урадити вештачење повреда које је задобила оштећена, прегледати видео записе и предузети све друге доказне радње, а ради правилног утврђивања чињеничног стања.

Након тога тужиластво ће донети коначну одлуку и обавестити јавност.

Подсећамо, Ковачевић се сумњичи за два кривична дела: злостављање и мучење, као и угрожавање сигурности. Наиме, Ковачевићева девојка Тина Т. пријавила је свог момка да ју је пре неколико дана у Херцеговачкој улици на Савском венцу, након крађе вербалне свађе, физички напао.

Том приликом вукао ју је кроз ходник, ударио јој је шамар и бацио јој мобилни телефон.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)