КОЛУМБИЈКА ЧЕТИРИ САТА ДАВАЛА ИСКАЗ У ТУЖИЛАШТВУ: Соња испричала да ли се Страхиња крио

Novosti online

19. 09. 2020. у 11:26

ДЕВОЈКА убијеног Стојановића (30) наводно је испричала у тужилаштву да се он није крио, као и да је знао да она качи њихове заједничке слике.

КОЛУМБИЈКА ЧЕТИРИ САТА ДАВАЛА ИСКАЗ У ТУЖИЛАШТВУ: Соња испричала да ли се Страхиња крио

Фото: Инстаграм

Колумбијка Соња Суарез Гомез (45), која је лакше повређена у експлозији џипа у којој је у недељу на Новом Београду погинуо њен дечко Страхиња Стојановић (30), на саслушању у Вишем тужилаштву у Београду изјавила је да он уопште није био уплашен за сопствену безбедност и да није сумњао да му прети било каква опасност!

ЧЕТИРИ САТА ПРИЧАЛА

- Соња је после исказа који је дала полицији саслушана и у Вишем тужилаштву, које води истрагу о ликвидацији. С обзиром на то да се у последњих шест месеци није одвајала од покојног, објаснила је да су се њих двоје нормално кретали како по Београду, тако и широм Србије. Изјавила је да се Страхиња уопште није осећао угрожено и да никакве мере превентиве није предузимао из страха да би могао да буде мета - каже извор.

НИЈЕ МУ СМЕТАЛО

Током саслушања, које је трајало скоро четири сата, говорила је и о сликама са Страхињом, које је редовно постављала на Инстаграм. Истажитељима је привукло пажњу то што се на њеном профилу могло пратити Стојановићево кретање иако је познато да је он и 2018. био мета бомбашког напада.

- Нисам откривала његову локацију, није била никаква тајна да постављам наше заједничке фотографије. Ми се нисмо крили, кретали смо се нормално, фотографисали се заједно. Да објављујем слике, Страхиња је знао, није му то сметало нити ми је бранио да стављам заједничке фотографије - наводно је објаснила Соња.

Наводно, испричала је и да су без скривања обилазили ресторане и кафиће, као и да је знала да се Страхиња бави трговином аутомобилима, преноси Курир.рс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)