ПЕДОФИЛ ОСУЂЕН НА 8 ГОДИНА РОБИЈЕ: У својој кући више пута обљубио девојчицу од 11 година

Танјуг

18. 09. 2020. у 16:29

ВИШИ суд у Новом Саду осудио је данас на јединствену казну од осам година затвора Перу Дмитрова због обљубе и недозовљених полних радњи над девојчицом 2017. године, која је тада имала од 11 година.

ПЕДОФИЛ ОСУЂЕН НА 8 ГОДИНА РОБИЈЕ: У својој кући више пута обљубио девојчицу од 11 година

Фото: Depositphotos

Дмитров је пресудом такође обавезан да оштећеној Н. Н. на име накнаде нематеријалне штете исплати 300.000 динара због душевних болова услед повреде људског достојанства, и то у року од месец дана од правоснажности пресуде, под претњом принудног извршења.

За продужено кривично дело обљуба над дететом добио је казну од седам година затвора, а за продужено кривично дело недозвољене полне радње две године, па му је изречена јединствена казна од осам година затвора, саопштио је Виши суд у Новом Саду.

Дмитров није данас приступио на изрицање пресуде, додаје се у саоспштењу.

Иначе, комплетно суђење је било затворено за јавност ради заштите интереса малолетне оштећене, док данашња пресуда објављена у присуству јавности.

Дмитров је осуђен, јер је од неутврђеног дана 2017. године до 19. јуна 2018. године у својој кући у Бачкој Паланци у циљу задовољења свог полног нагона, 10 до 15 пута извршио са дететом "чин изјеначен са обљубом" и у више наврата над њом вршио друге полне радње.

Председник већа Ивана Јосифовић усмено је образложила доказе на основу којих је судско веће утврдило чињеницно стање, не прихватајући одбрану окривљеног који је негирао да се ишта од наведеног икада десило.

Дмитров, према ставу суда, током читавог поступка није показао ни трунку саосећаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)