КОЛУМБИЈКА ИЗ ЏИПА СМРТИ ПРОМЕНИЛА СЛИКУ НА ПРОФИЛУ: Бела позадина уместо фотографије!

Новости онлајн/М.Стевановић

14. 09. 2020. у 19:55

СОЊА Суарез Гомез, четрдесетпетогодишња Колумбијка која се у тренутку експлозије налазила у џипу са Страхињом Стојановићем променила је насловну фотографију на свом Инстаграм профилу.

КОЛУМБИЈКА ИЗ ЏИПА СМРТИ ПРОМЕНИЛА СЛИКУ НА ПРОФИЛУ: Бела позадина уместо фотографије!

Фото: Инстаграм

Лепа Колумбијка на профилу има велики број заједничких фотографија са Страхињом, и то са више различитих дестинација у Србији: Београду, Златибору, Копаонику...

Фото: Инстаграм

Соња и Страхиња у Србији
 

Фото: ИнстаграмМеђутим, у неком тренутку данас, Колумбијка је свој профил закључала, а уместо профилне фотографије стоји само бела позадина, па више ни њеног ни Страхињиног лика нема нигде. 

Судећи по њеном Инстаграм профилу, Соња и Страхиња су неко време били у вези, а последњих неколико месеци уживали су у луксузним туристичким дестинацијама у Србији. 

Како су "Новости" већ писале, оперативни подаци полиције указују на то да су они који су спремали Стојановићеву ликвидацију, њега највероватније лоцирали преко Соњиних профила на друштвеним мрежама, која се од њега није одвајала последњих шест месеци. Она је, све до јуче, била веома активна на друштвеним мрежама. Више о томе прочитајте КЛИКОМ ОВДЕ!

Фото: Инстаграм

Соња и Страхиња

Стално означавање локација на којима су се она и Страхиња налазили, вероватно је само помогло егзекуторима да заврше посао који су започели пре две године, када је први пут покушан атентат на Стојановића.

Према подацима полиције, Колумбијка је у нашу земљу ушла пре пола године, непосредно пред почетак ванредног стања, после чега није напуштала Србију.

Фото: Инстаграм

Подсетимо, у стравичној експлозији која се догодила јуче усред бела дана, око поднева, у Улици Омладинских бригада у Новом Београду, смртно је страдао Страхиња Стојановић (30), док је Колумбијка Соња Суарез Гомез (45), која је била на сувозачевом месту, лакше повређена.

Како су "Новости" сазнале, под Стојановићев скупоцени џип "бмв Х5" била је постављена експлозивна направа, која је активирана док је возило било у покрету. Више о томе прочитајте КЛИКОМ ОВДЕ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)