У РАЗМАКУ ОД САТ ВРЕМЕНА УМРЛИ СИН И МАЈКА: Детаљи језиве трагедије код Борског језера

В.ЂОРЂЕВИЋ

12. 09. 2020. у 08:00

ЈЕЗИВА трагедија догодила се у ноћи између четвртка и петка код Борског језера, у такозваном Пиротском насељу, када су у размаку од само сат времена преминули син и његова мајка!

У РАЗМАКУ ОД САТ ВРЕМЕНА УМРЛИ СИН И МАЈКА: Детаљи језиве трагедије код Борског језера

Фото: В.Ђ.

Како сазнајемо, нешто пре поноћи, Драгану П. (51) је позлило, док је са мајком боравио у својој викендици између Брестовачке бање и Борског језера, а његова мајка Славка Т. М. (70) одмах је позвала Хитну помоћ. Да би их лакше нашли у разуђеном насељу, жена се са лекарима договорила да их сачека крај пута, али када је изашла на улицу на њу је налетео "фијат пунто", којим је управљао З. М. (47) из Бора и усмртио је на лицу места.

Од силине ударца, Славка је била одбачена неколико десетина метара. Лекари су одмах покушали реанимацију, али је несрећна жена задобила вишеструке тешке преломе готово по целом телу, тако да јој није било спаса. Након тога, медицински радници су дали све од себе да помогну и Драгану, који је имао срчани удар, али, нажалост, ни њему није било помоћи.

- Добили смо позив нешто пре поноћи - каже нам др Весна Радосављевић, директорка Дома здравља у Бору. - Наша екипа одмах је села у возило и кренула да помогне несрећном човеку. Међутим, баш када смо стигли, ауто из супротног смера је покосио жену која нас је чекала.

Комшије кажу да је Славка пензију стекла радећи у Немачкој, а затим се вратила у Србију и време је углавном проводила у викендици у "Пиротском насељу". Они додају да је и Драган био на привременом раду у истој земљи.

У међувремену је на место несреће стигла и полиција. Увиђајем је установљено да возач аутомобила З. М. није прилагодио брзину условима пута и да је предњим делом "пунта" ударио пешака.

- Према нашим сагледавањима, З. М. извршио тешко дело против безбедности јавног саобраћаја - наводе у полицији. - Њему је одређено задржавање од 48 сати.

Возачу је, како сазнајемо, узета и крв за анализу, која би требало да покаже да ли је у тренутку несреће био под дејством алкохола или неких других супстанци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)