ВИКАЛА ЈЕ ДА ЈЕ НИКО НЕЋЕ ДРОГИРАТИ: Нови детаљи злочина у зрењанинском насељу Багљаш

Б. Г.

11. 09. 2020. у 12:28 >> 12:28

СТАНИСЛАВА Милковски, која је, како се сумња, у уторак у раним јутарњим часовима, пред очима петогодишње ћеркице, са више убода кухињским ножем, у Зрењанину, усмртила свог супруга Бранислава, према незваничним информацијама, имала је велике психичке проблеме и због тога узимала јаке лекове, који су по свему судећи проузроковали халуцинације...

ВИКАЛА ЈЕ ДА ЈЕ НИКО НЕЋЕ ДРОГИРАТИ: Нови детаљи злочина у зрењанинском насељу Багљаш

Приватна архива

Зато је, како сазнајемо, Више јавно тужилштво у Зрењанину покренуло истрагу против осумњичене и након саслушања донело наредбу за њено психијатријско вештачење.

Како тврде неки Зрењанинци, који су се случајно затекли на улици у тренутку када је несрећни Бранислав, кроз прозор покушао да побегне из куће, некадашњи ђак генерације и професорка која је завршила два факултета, у бунилу, викала је "нико мене неће дрогирати..."

Да ли је њен супруг, само покушао да јој, као што је то и раније често чинио, да редовну дозу лекова, или је у питању био неки сукоб између њих, по свему судећи заувек ће остати непознато.

Остају тврдње њима блиских људи да су, пре кобног јутра, Станислава и Бранислав живели мирно и складно, а да је њена болест, највероватније утицала да у растројству почини убиство.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)