УЖАС У ЗАЈЕЧАРУ: Девојчици (8) куповали сладолед, а онда је терали да их орално задовољи

В. ЂОРЂЕВИЋ

10. 09. 2020. у 22:01 >> 22:03

ОСМОГОДИШЊА М. Р. из Зајечара, коју је њен суграђанин М. С. (64) наводно "учио" да плива на градском купалишту, а уместо тога је испод воде додиривао по интимним деловима тела и у оближњем шумарку је два пута убедио да га орално задовољи, по свему судећи није био једини који је сличне ствари радио истом детету - сазнају "Новости".

УЖАС У ЗАЈЕЧАРУ: Девојчици (8) куповали сладолед, а онда је терали да их орално задовољи

Петар Милошевић

Приликом саслушања, девојчица је испричала да је орално задовољила још неколико старијих мушкараца, а полиција сада проверава њене наводе. Наводно, сценарио је увек био исти.

- Малолетница је казала је да су "чике биле добре према њој" - наводи извор упознат са случајем. - Већина ју је "учила" да плива, а заправо су је испод површине воде додиривали по интимним деловима тела.

ОСУМЊИЧЕНИ СВЕ НЕГИРА

СВЕ се прочуло крајем прошлог месеца, када је према једној верзији, један од купача приметио шта се дешава и случај пријавио полицији. Како сазнајемо, истражитељи су прикупили снимке са свих сигурносних камера у околини градске плаже на Тимоку и прегледала их. Незванично се, такође, сазнаје и да је девојчицу прегледао гинеколог Здравственог центра у Зајечару, који је установио да није имала полне односе. Осумњичени је, како сазнајемо, у полицији негирао све што му се ставља на терет.

Након изласка из Тимока, старији мушкарци би девојчици куповали сладолед, сендвич или јој указивали пажњу. После тога, водили би је у оближњи шумарак, где их је она, очигледно несвесна својих поступака, орално задовољавала.

- Засада се не зна са колико је мушкараца М. Р. била и то је предмет истраге полиције - наводи наш саговорник. - Ипак, према досадашњим подацима, може се претпоставити да их је било најмање петорица, који се сумњиче за недозвољене полне радње над малолетницом.

Према незваничним информацијама, средином прошле године зајечарском Центру за социјални рад био је пријављен случај занемаривања девојчице од стране њених родитеља. Наводно, надлежни у тој установи су по пријави ишли у изненадну проверу и дошли до закључка да нема основа за тако нешто, након чега је случај закључен.

- Уколико се све покаже као истина, дефинитивно ће бити покренут поступак против родитеља М. Р. због занемаривања. Истрага је још у току, али сматрамо да ће истина ускоро испливати на видело - додаје наш саговорник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)