БАТИНЕ УМЕСТО ГОСТОПРИМСТВА: Рус који обилази Европу ПРЕТУЧЕН и ОПЉАЧКАН у Бујановцу!

Д. РИСТИЋ

10. 09. 2020. у 13:01

БАТИНЕ УМЕСТО ГОСТОПРИМСТВА: Рус који обилази Европу ПРЕТУЧЕН и ОПЉАЧКАН у Бујановцу!

Архива В.Н.

МЛАДИЋ из Русије, стар 25 година, претучен је и опљачкан у понедељак увече на периферији Бујановца, потврдила је Полицијска управа у Врању.

Према наводима полиције, руског држављанина су нешто после 21 час, на путу ка Левосоју, пресрела двојица за сада непознатих починилаца, физички га напала, а затим и опљачкала. Узели су му ранац који је носио, као и торбицу са новчаником, мобилним телефоном и личним стварима.

Како сазнајемо, младићу је украден и пасош, који је након пљачке бачен недалеко од лица места, а накнадно и пронађен. Жртви је лекарска помоћ указана у бујановачкој Хитној помоћи, где су му констатоване лакше телесне повреде.

Како наводе упућени, младић сам за себе тврди да је авантуриста који обилази Европу са ранцем на леђима, сналазећи се за превоз.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

ercov

10.09.2020. 13:23

Pola juzne Srbije bih blokirao sve dok se ne pronadju ova dva majmuna. Imaju otiske prstiju i DNA na bacenom pasosu, Rus ih je dobro video i moze da ih prepozna. E, sad, ako hoce policija da radi svoj posao ovi majmuni bi bili uhapseni u narednih 24 sata ili u najgoru ruku, bar bi se znalo ko su !?

ban Kulin

10.09.2020. 13:23

Ma sigurno se zna i ko je, ali tamošnji lokalci to ne žele da se sazna, jer to može biti samo neko od tamošnje okupatorske talibanije, koja mrzi sve što nije arapsko i muslimansko, siti smo svih njihovih muslimanskih genocida koje idalje sprovode nad nedužnim hrišćanskim i autohtonim stanovnicima sa ovih prostora, tim arapskim hegemonistima se mora stati na njihov teroristički put, treba uvesti po pet smrtnih kazni za genocidni Đihad i terorističko delovanje!