ТРИ ЧАУРЕ У БЛИЗИНИ ТЕЛА, У КОЛИМА У МИРИЈЕВУ НАЂЕН ПИШТОЉ СА ПРИГУШИВАЧЕМ: Прве слике са места убиства у Калуђерици! (ФОТО)

А. К.

10. 09. 2020. у 10:39

ДРАГАН Ристић (61) је јутрос убијен у Калуђерици. Он је био власник ноћног клуба у овом београдском насељу, а како сазнајемо ликвидиран је метком у главу.

ТРИ ЧАУРЕ У БЛИЗИНИ ТЕЛА, У КОЛИМА У МИРИЈЕВУ НАЂЕН ПИШТОЉ СА ПРИГУШИВАЧЕМ: Прве слике са места убиства у Калуђерици! (ФОТО)

Фото: А. К.

На месту где је убијен наводно су нађене три чауре. Убиство се догодило недалеко од породичне куће, а како незванични сзнају "Новости", у аутомобилу, сивом "пасат каравну", који је нађен у Миријеву наводно је полиција открила и пиштољ са пригушивачем.

Убијени Ристић познат је од раније по извршењу више кривичних дела. Неколико пута су му писане кривичне пријаве због насилничког понашања, а два пута му је полиција нашла и недозвољено оружје.

Осуђиван је два пута.

Ристићев син је пре три године изашао из затвора, где је био на робији због убиства.

Фото: З. У.

Подсетимо, на раскрсници Смедеревског пута и Пролетерских бригада непознати мушкарац испалио је најмање један метак у главу човека и побегао аутомобилом сиве боје.

Хитна помоћ када је стигла на место пуцњаве је могла само да констатује смрт.

У Миријеву је затим, дошло до пожара на једном аутомобилу и претпоставља се да је то управо тај аутомобил којим је убица побегао,а да је запаљен да би заварао трагове.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)