ДАРКО ХИЦИМА ЛИКВИДИРАО МИЛОША (25) ИСПРЕД КУЋЕ: Осумњичени за убиство Радојковића - Све ми је подметнуто, нисам крив

Ј. ЋОСИН

07. 09. 2020. у 23:41

НИСАМ крив, докази су ми подметнути. Немам ништа са убиством и не разумем чему све ово.

ДАРКО ХИЦИМА ЛИКВИДИРАО МИЛОША (25) ИСПРЕД КУЋЕ: Осумњичени за убиство Радојковића - Све ми је подметнуто, нисам крив

Фото Ј.Ћ./Фејсбук

Овако се пред Вишим судом у Нишу данас бранио Дарко Митић (33), оптужен да је 20. новембра прошле године у насељу Беверли хилс, хицима из ватреног оружја из безобзирне освете усмртио Милоша Радојковића (25) из Тешице.

Оптужени Нишлија је у потпуности одбацио оптужницу. Одбио је и да одговара на питања судије, тужилаштва и адвоката, јер му, како је казао, у притвору није омогућено да адекватно припреми одбрану, будући да су притвореницима због вируса корона забрањени непосредни контакти.

- Желим да ми се омогуће припрема одбране непосредним контактом са адвокатима и поверљив разговор. Предмет је обиман и не могу да прегледам документа кроз стакло и решетке - изричит је био Дарко кога бране три адвоката.

Он се терети да је прошле године сачекао Милоша испред породичне куће у којој је живео са тада трудном, невенчаном супругом и трогодишњом ћерком и на њега из пиштоља ЦЗ М-99 калибра девет милиметара, из непосредне близине, испалио 12 метака од којих је 10 погодило жртву.

Након што се Дарко изјаснио о кривици и одбио да одговара на питања, саслушана је Миљана Ивановић, Радојковићева супруга са којом има двоје деце. Она је рекла да јој је убиство супруга најтежи ударац у животу, да је због свега једва изнела трудноћу до краја, а да старије дете има психичке последице јер је са прозора гледало како отац пада на земљу.

Ивановићева је пред судом остала при ранијем исказу из тужилаштва у којем је навела да су се Милош и Дарко познавали неколико година, да су се дружили, али да су касније односи захладили, те да ју је Дарко позвао након што му је на дан свадбе запаљен аутомобил због чега је убрзо Милош био ухапшен.

Фото Ј.Ћ./Фејсбук

ОПТУЖЕН Дарко Митић

                                                                                               

Она се у исказу осврнула и на кобни дан и тренутак када су се зачули хици:

- Затекла сам га како лежи на стомаку у гаражи. Опипала сам му пулс, још је био жив. Ушла сам у кућу и позвла Хитну помоћ, ћерка је вриштала. Трчала сам од ње до Милоша, све до доласка лекара, али нажалост, он је преминуо - рекла је Ивановићева.

МОТИВ ПАЉЕЊЕ АУТОМОБИЛА?


СУМЊА се да је мотив убиства то што је Радојковић на дан свадбе Дарка М, 28. јуна прошле године запалио "мерцедес" који је власништво његове супруге и лако запаљивом течношћу полио Дарков "голф 7". Због тога је нишка полиција поднела кривичну пријаву против Радојковића. Потом је покренут и кривични поступак пред Основним судом у Нишу по оптужном предлогу који је поднело Основно јавно тужилаштво.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (0)

ИЗДАО ВУЧИЋА КАО ЛУКАШЕНКА: Није случајно што је Слободан Милошевић за Богољуба Карића рекао да је најгори човек на свету