ПРВО СУ САКСИЈОМ РАЗБИЛИ СТАКЛО, А ЗАТИМ УБАЦИЛИ БОМБУ: Ово је цвећара сестре осумњиченог за убиство и рањавање на Бањици (ВИДЕО)

А. В.

06. 09. 2020. у 12:58

ЦВЕЋАРА Санто Доминго, која се налази у Булевару ослобођења 68, била је ноћас на мети непознатих нападача који су на њу бацили молотовљев коктел.

ПРВО СУ САКСИЈОМ РАЗБИЛИ СТАКЛО, А ЗАТИМ УБАЦИЛИ БОМБУ: Ово је цвећара сестре осумњиченог за убиство и рањавање на Бањици (ВИДЕО)

Фото: В. Данилов

Како сазнају "Новости" на месту експлозије, непознати починиоци су ноћас око 01 час пришли цвећари. Прво су бацили саксију како би разбили стакло на улазним вратима, а затим унутра убацили експлозивну направу.

На срећу, повређених особа није било, али је избио пожар и у продавници и у цвећари. Реаговали су ватрогасци који су угасили ватру.

- Чула сам експлозију око 01.15 - рекла нам је радница цвећаре.- Газде су дивни људи, скоро су отворили радњу. Целу ноћ смо чистили и уклањали последице.

Овај објекат је, како сазнају "Новости", у власништву сестре једног од осумњичених за убиство и рањавање које се синоћ догодило на Бањици. Наиме, у пуцњави која се јуче догодила убијен је Филип Л. (18), а рањен Алекса Ђ. (21). Након сат времена ухапшене су три особе, односно три брата због сумње да су директно учествовала у убиству.

Полиција ради на расветљавању случаја.

Према писању медија, постоји сумња да су молотовљев коктел бациле три особе, које су биле у "тојоти" из којег су бачени молотовљеви коктели.

Фото: В. Данилов

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)