ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА МИЉАКОВЦУ: Делови аутомобила расути по шуми, отац погинуо, син у тешком стању (ФОТО)

Г. Н.

01. 09. 2020. у 13:23

МИЛОШ Ж. (40) погинуо је у ноћи између понедељка и уторка, а његов син Александар Ж. (17) тешко је повређен, у саобраћајној несрећи, која се догодила код окретнице аутобуса на линији 48, на Миљаковцу. Отац је преминуо на месту, док се лекари боре за живот тинејџера.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА МИЉАКОВЦУ: Делови аутомобила расути по шуми, отац погинуо, син у тешком стању (ФОТО)

Фото: В. Данилов

Како смо незванично сазнали, Милош Ж. је возио неприлагођеном брзином, а да ли је при том био и под дејством алкохола, утврдиће полицијска истрага. Према првим, незваничним информацијама, отац и син су се возили у аутомобилу марке "БМВ" старије генерације. Изненада, Милош је изгубио контролу над возилом, и при скретању ударио у дрво, да би се свом силином закуцао у следеће стабло и ту кобно зауставио.

Колико је ударац био силовит, уверили су се и репортери "Новости". Делови аутомобила били су јутрос заглављени у жбуњу, док су стабла јасно "обележена" траговима судара.

Како смо незванично сазнали од пролазника, који су се заустављали својим возилима код окретнице, распитијући се да ли је то место несреће, Милош Ж. има проблематичну прошлост, због које је извесно време провео иза решетака. С друге стране, за његовог малолетног сина имају само речи хвале.

- Милош је становао у насељу и свакодневно је пролазио ову кривину, зна се да је опасна. Трагови кочења се не виде - рекао нам је један од житеља Миљаковца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)