СУДАР ВОЗА И ТРАКТОРА КОД ЛОЗНИЦЕ: Возач тешко повређен, друга несрећа у недељу дана на прелазима без рампе

В. Митрић

29. 08. 2020. у 17:40

ТЕРЕТНИ воз је, у суботу (данас) у 15:35 часова ударио трактор на прузи Рума-Шабац-Лозница-Мали Зворник, код села Козјака, надомак Лознице.

СУДАР ВОЗА И ТРАКТОРА КОД ЛОЗНИЦЕ: Возач тешко повређен, друга несрећа у недељу дана на прелазима без рампе

Фото: В. Митрић

За воланом трактора био је Б.М.(63) из Козјака, који је добио теже повреде, одмах је збринут у Општој болници у Лозници, али, како сазнајемо, није животно угрожен.

Реч је о прузи без браника, али оном делу где је обележено видно да је у питању пружни прелаз. Возач трактора, по свој прилици, био је опуштенији него што треба и воза га је „покупио“. Сличан случај био је, пре само, недељу дана, на делу пруге у малозворничком крају, где је жена, која  је возила „корсу“, такође, практично налетела на теретни воз, тешко је повређена, у болници је, али ван је животне опасности као и актер новог удеса на прузи.

Надлежни из Железница и полиције, у више наврата, апеловали су, молили су позивали возаче на опрезност. Због оваквог стања на том делу пруге, како сазнајемо, одуговлачи се отварање давно завршеног пута  који треба да споји заобилазни пут око Лознице и Ковиљаче са центром Бање Ковиљаче, који прелази преко пруге…

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)