ПРЕМИНУО МЛАДИЋ (16) НАКОН ЈЕЗИВЕ ТРАГЕДИЈЕ: Сударили се мотор и "јагуар" код Пожаревца, против возача аутомобила кривична пријава

Д.Н.

29. 08. 2020. у 12:31

МАЛОЛЕТНИ Н.М. (16) из Берања код Пожаревца, преминуо је у Београду од последица задобијених у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила 28. августа.

ПРЕМИНУО МЛАДИЋ (16) НАКОН ЈЕЗИВЕ ТРАГЕДИЈЕ: Сударили се  мотор и јагуар код Пожаревца, против возача аутомобила кривична пријава

Фото: Н. Скендерија

До удеса је дошло у Берању, око 17.30, када се мотоцикл „јамаха“ којим је управљао малолетник, сударио са путничким возилом марке „јагуар“, за чијим је управљачем био возач М.С. (43) из Сиракова код Великог Градишта.

Са тешким повредама, Н.М. је хитно пребачен на Универитетску дечју клинику у Тиршовој улици у Београду, где је сутрадан подлегао повредама.

Како је "Новостима" речено у Полицијској управи Пожаревац, против возача путничког аута у редовном поступку биће поднета кривична пријава за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, јер се сумња да је нагло прешао на супротну коловозну траку и ударио у мотоцикл.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)