ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СМРТИ МЛАДИЋА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Пили и узимали наркотике, ујутру пронашао мртвог цимера

Novosti online

11. 08. 2020. у 17:46

Тело младића Л. П. (20) пронађено је јутрос нешто после 10 сати у стану у Булевару Зорана Ђинђића на Новом Београду. Случај је пријавио његов малолетни цимер С. К. (15) иначе држављанин Црне Горе.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СМРТИ МЛАДИЋА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Пили и узимали наркотике, ујутру пронашао мртвог цимера

Дарко Дозет

Комшије из солитера кажу да ову двојицу момака нису познавали и да их нису виђали, те се нагађа да је Л. П. живео у изнајмљеном стану, наводи Блиц.

- Око 10 сати ме је на улазу у зграду пресрео момак, дечак практично, сав усплахиран и молио да позовем Хитну помоћ. Рекао ми је да горе на седмом спрату лежи на поду момак који не даје знаке живота. Када сам позвао Хитну помоћ рекли су ми да су већ имали такав позив и да је онај ко је звао звучао неозбиљно и да није хтео да се представи - прича А. С. комшија са другог спрата у истој згради.

Он додаје да није умео да објасни Хитној помоћи о чему се тачно ради јер све што му је преплашени тинејџер рекао било је да неко на седмом спрату лежи на поду и не дише, те да га је он нашао у таквом стању ујутру када се пробудио.

- После мог позива, док сам ја дошао до кола на паркингу испред зграде, стигли су и полиција и Хитна помоћ. После не знам шта се дешавало. Тог дечка сам први пут видео, не знам ко су били они, вероватно су били подстанари јер нисам ништа чуо о њима - каже А. С.

Такође, и остале комшије су у шоку оним што се десило, а прве информације о смрти младића, како кажу, сазнали су из медија. Нико није познавао двојицу момака, нити су било шта неуобичајнео чули из тог стана у току ноћи.

Према првим подацима, С. К. је полицији рекао да је са Л. П. током ноћи конзумирао алкохол и наркотике те се сумња да је узрок смрти предозирање.

Прецизан узрок смрти утврдиће даља истрага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)