ДАЈ МИ МАЈКО ДРУГИ ЖИВОТ: Горан пре самоубиства остављао потресне поруке на фејсбуку, вереница пронашла тело (ФОТО)

Новости онлине

05. 08. 2020. у 11:16

ГОРАН С. (39), младожења из села Негосавља у Медвеђи, који се прексиноћ, како показују прве незваничне информације, убио у једном хотелу Лесковцу, остављао је потресне поруке на свом Фејсбук профилу.

ДАЈ МИ МАЈКО ДРУГИ ЖИВОТ: Горан пре самоубиства остављао потресне поруке на фејсбуку, вереница пронашла тело (ФОТО)

Горан С. / Фото "Фејсбук"

Мештани Негославља с неверицом су прокоментарисали трагедију, јер, како кажу, ништа на њу није указивало.

- У селу су провели неколико дана, били су весели и заиста немамо одговор на питање због чега је Горан одлучио да се убије. Имао је све у животу, био је вредан и поштен момак, успешан у послу. Коначно је одлучио да се ожени и да створи своју породицу. Са девојком се лепо слагао и били су складан пар - причају у Горановом селу и додају:

- Шта се то десило, нико не може да вам каже, па ни његови најближи, јер се баш ни на шта није жалио. У уторак је требало да буде на послу, а собу у хотелу је изнајмио како би се одморио пред пут у Београд.

На Фејсбук профилу покојног момка, судећи по неколико постављених фотографија, Горан је радио на рестаурацији цркава.

Цитати које је качио на својој страници, указују на то да је био религиозан: "Треба да се опустиш. Не узимај превише на себе бриге овог света, већ чувај свој мир и живи са Богом, нека иде како иде…"

Фото: Фацебоок

Објава на фејсбуку Горана С.

У следећој поруци пише: "Дај ми, мајко, други живот да проживим ја…", а затим је написао и реплику из филма "Терминатор": "Нема судбине осим оне коју сами створимо…"

Он је послао своју вереницу до аутомобила, који је био испред хотела да му донесе нешто, а затим је пресудио себи у туш-кабини хотелске собе, само неколико дана пре заказаног свадбеног весеља.

Радник хотела испричао је да се Горан пријавио на рецепцији са својом личном картом и ушао је у собу са девојком:

- Шта се међу њима дешавало, ми то заиста не знамо. Ово је први пут да се таква трагедија догодила код нас, што је узнемирило све особље. Дошла је полиција, као и хитна помоћ, која је констатовала смрт. Касније су тело мушкарца преузели његови родитељи. Све се одвијало у тишини како због целокупне ситуације не бисмо додатно узнемирили госте - каже извор.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Milica

05.08.2020. 11:50

@Maki - Bog zna istinu, ali i familija. I ne znam sto potenciraju da samo verenica zna. Znaju i roditelji. Ocigledno da covek nije neke stvari mogao da prevazidje. Meni je cudno da spava u hotelu a ne kuci. Ali dobro.