ОВО ЈЕ ГОРАН КОЈИ СЕ УБИО У ЛЕСКОВЦУ: Вереницу послао до аутомобила па се обесио у хотелској соби (ФОТО)

Новости онлине/И. Митић

04. 08. 2020. у 14:27

Касно синоћ је у соби једног лесковачког мотела пронађено тело тридесетдеветогодишњег мушкарца, и претпоставља се да је извршио самоубиство вешањем.

ОВО ЈЕ ГОРАН КОЈИ СЕ УБИО У ЛЕСКОВЦУ: Вереницу послао до аутомобила па се обесио у хотелској соби (ФОТО)

Фото: Фацебоок

У питању је Горан С, родом из села Негосавље у општини Медвеђа, али се пре неколико година одселио у Београд где је живео и радио. У родни крај је дошао на одмор са девојком са којом је планирао венчање.

Незванично сазнајемо да га је она и пронашла у купатилу хотела, али су лекари Хитне помоћи, када су стигли на лице места, могли само да констатују смрт.

Горан је, наводно, послао своју девојку до аутомобила, који је био паркиран испред хотела, да му донесе неке ствари, а када се она вратила у собу затекла је стравичан призор.

Њихови планови да када следећег пута дођу у Горанов радни крај, у једном од ресторана у Медвеђи, званично прославе веридбу окончани су одлуком несрећног младића да себи одузме живот.

Мотиви за трагичну одлуку нису познати нити у Горановом родном крају могу да их наслуте. Описују га као вредног, поштеног и веселог младића и истичу да баш ништа није указивало на то да би он уопште могао и да помисли да себи одузме живот.

Несрећни младић је у родном селу провео неколико дана, а на дан трагедије је са својим родитељима и вереницом боравио у Лесковцу где је будућа снајка од његових родитеља добила на поклон златни накит

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)