ТЕГОМ УСМРТИЛА АЛЕКСАНДРА: Црногорка осумњичена за убиство момка једва изнела одбрану

С. Ј. М.

19. 07. 2020. у 23:03

У ВИШЕМ јавном тужилаштву у Београду данас је саслушана Сања Р. (27), држављанка Црне Горе, због сумње да је у суботу, тегом за вежбање, усмртила Александра О. (51).

ТЕГОМ УСМРТИЛА АЛЕКСАНДРА: Црногорка осумњичена за убиство момка једва изнела одбрану

Фото: Новости

Девојци је одређен притвор до 30 дана како не би утицала на сведоке, уништила доказе, али и због опасности од бекства и узнемирења јавности. Сумња се да су жртва и девојка били у емотивном односу.

Према незваничним сазнањима, Радојичићева је била у врло лошем психичком стању, али је донекле успела да изнесе одбрану.

Иначе, злочин се догодио у Делиградској улици број 20, на седмом спрату, где је пар боравио у изнајмљеном стану.

- У суботу рано ујутру из стана су допирале страшна бука и женска вриска, а потом су се чули и потмули ударци - испричале су шокиране комшије. - Онда је неко довикнуо да крвава девојка стоји на тераси и дозива помоћ. Убрзо су дошле полиција и Хитна помоћ, а за њима и ватрогасци. Нико није знао шта се дешава, а она је онако избезумљена и крвава само запомагала.

Пошто органи реда нису могли да наговоре девојку да откључа врата, јер је кроз јецаје навела да нема кључ, морали су да провале у стан. Тамо су затекли језив призор. Мушкарац је лежао у локви крви, смрскане главе, а крај њега је био тег. Није давао знаке живота.

- Свуда по стану су били видљиви трагови борбе - наводи наш саговорник близак истрази. - Било је и флаша са алкохолом, али и наркотика. Претпостављамо да су сукобу претходили опијање и конзумирање кокаина. Више ће се знати после завршетка истраге.

Станари зграде у Делиградској улици нису познавали ни жртву ни девојку. Наводно, они су ту одскора изнајмљивали стан. Александра су повремено виђали, као и Радојичићеву, а у њихов стан су долазили и непознати људи.

- Није било проблема са њима, нити су правили неред, али нешто се догодило између њих у тој ноћи - наводи једна од комшиница. - Чула сам да кажу да се девојка бранила од удараца и да га је тада ударила тегом, али не знам да ли је то истина. Наводно, он је њу тукао. Ко зна шта је било, али је страшно шта се догодило. Он ће на гробље, а она у затвор. nЗ. У. -

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)