ЗЛОЧИН ПОД ВЕЛОМ ТАЈНЕ: Црногорка Сања Р. (27) осумњичена за убиство Александра О. (51); Били у емотивној вези?

С. Видачковић

19. 07. 2020. у 07:01 >> 00:13

ЦРНОГОРСКА држављанка Сања Р. (27) ухапшена је јуче у Београду, због сумње да је убила Александра О. (51) у стану у Делиградској улици на Славији. Трагедији је претходила свађа, а незванично, у стану су пронађени и наркотици.

ЗЛОЧИН ПОД ВЕЛОМ ТАЈНЕ: Црногорка Сања Р. (27) осумњичена за убиство Александра О. (51); Били у емотивној вези?

Фото: ВН

Како је саопштено из МУП, сумња се да је Сања, јуче око осам часова, после свађе и физичког сукоба, ударила Александра тупим предметом у главу, после чега је он на месту издахнуо. Према незваничним информацијама, полиција је, након дојаве станара затекла закључана врата стана на седмом спрату зграде, па је била неопходна интервенција ватрогасаца.

Након ове интервенције истражни органи су у стану затекли беживотно тело мушкарца, као и девојку која је била сва крвава. Наводно, стан је био у хаосу, а полиција је поред њих пронашла алкохол и опијате.

Комшије које живе у овој згради рекле су нам да нису познавали актере овог инцидента, јер се све догодило у простору који се годинама изнајмљује. Жена која живи на спрату испод, потврдила је "Новостима" да је чула буку и шкрипу намештаја.

- Из тог стана допирала је гласна, жестока свађа, бука, а чуло се комешање и померање намештаја - испричала нам је ова жена. - У једном тренутку зачула сам женски врисак, а затим мук. После сам видела ватрогасце, хитну помоћ, полицију. Не знам ко је та девојка, нити убијени, нисмо их виђали овде.

Фото: ВН

Према једној верзији, Александар и Сања били су у емотивној вези, посвађали су се, после чега је уследила туча која се завршила трагично. С друге стране, јуче се на месту злочина спекулисало о томе да се Сања у ствари забављала са Александровим сином. Један младић са седмог спрата рекао је "да је могуће да је Александар дошао у тај стан и покушао да напаствује Сању, после чега је она посегла за тупим предметом".

СТАН ЗАПЕЧАЋЕН

КАДА су форензичари завршили увиђај припадници Управе криминалистичке полиције запечатили су стан. О трагедији су остали да сведоче трагови уништеног зида, који су отпали услед обијања врата.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)