САХРАЊЕНИ СТОТИНАК МЕТАРА ОД КУЋЕ СТРАВЕ: У Књажевцу на вечни починак испраћено троје Милојевића које је мучки убио Алекса (22)

Novosti online

15. 06. 2024. у 15:08

МИЛОШ Милојевић (81) његова супруга Сарајевка (83) и њихов син Предраг (60) које је 6. јуна ове године у њиховој кући у Књажевцу убио Предрагов син Алекса (22), сахрањени су данас на Западном гробљу у овом граду, само стотинак метара од свог породичног дома.

САХРАЊЕНИ СТОТИНАК МЕТАРА ОД КУЋЕ СТРАВЕ: У Књажевцу на вечни починак испраћено троје Милојевића које је мучки убио Алекса (22)

Фото: Ј. Ћосин

Тела троје Милојевића из погребне службе пребачена су у породичну капелицу коју је породица изградила одмах наспрам своје куће у Улици Бранка Цветковића где су и убијени. За разлику од других капелица, на њој није било ознака о онима којима припада већ је смртовница закачена на улазу, сведочила да су је за живота изградили Милојевићи. Неколико сати пре погреба родбина и пријатељи изјављивали су саучешће и палили свеће за трагично страдале људе.

У 13 сати, након што је свештеник завршио са опелом, три сандука изнета су из капеле и стављена у погребна возила која су их транспортовала до гробне парцеле. Родбина страдалих људи носила је њихове фотографије а у колони која их је испратила на последњи починак било је више стотина људи.

Обдукција је потврдила сазнања увиђајне екипе, да су сво троје ликвидирани пуцњем у главу.

- Осим ране на глави настале ватреним оружем на телима преминулих људи нису нађене никакве друге повреде. Међутим, установљено је да су им ране нанете из непосредне близине, што значи да је осумњичени свакој од својих жртава скоро прислонио цев на главу пре него што је повукао обарач. То такође указује да се ради о хладнокрвном и планираном злочину јер је осумњичени ишао од једне до друге жртве и свакој пуцао у главу како би искључио могућност да било ко од њих преживи, Невероватно је да тако млад човек испољи толику хладнокрвност јер се овде ради о класичној ликвидацији људи који нису били у стању да пруже било какав отпор – наводе наши саговорници упознати са овим случајем.

ЧЕКАЛИ МИЛОШЕВОГ БРАТА

Мада је обдукција страдалих људи завршена још прошлог викенда те су тела из нишког Завода за судску медицину пребачена у капелу погребног предузећа у Књажевцу, на сахрану се чекало целе недеље. Разлог за то је, према сведочењу комшија Милојевића, што се чекало да из Немачке дође Милошев брат како би организовао погреб.

Према речима сведока, након крвавог пира, младић је изашао испред куће и рекао комшијама да позову полицију. Полицијској патрол предао се без отпора а комшијама је казао да се са наближим сродницима разрачунао јер више није могао да брине о њима с обзиром на то да су били тешко болесни.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Зајечару против Алексе је поднета кривична пријава за тешко убиство и одређен му је притвор до 30 дана. Он је јуче саслушан пред тужиоцем где је, како сазнајемо, тврдио да се не сећа како је убио чланове своје породице.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО - АЛЕКСА ЈЕ ИЗГОВОРИО САМО ДВЕ РЕЧИ НАКОН УБИСТВА Комшије убице из Књажевца за "Новости"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ГОЈКО Дамјанић (58), који је трагично изгубио живот у авионској несрећи у округу Палм Бич, био је омиљен међу Србима који су живели на Флориди, а ова трагедија дубоко је потресла и шокирала све наше сународнике који живе преко океана.

12. 07. 2024. у 14:32

Коментари (0)

Овог лета правац на Кипар - НИКАД ЈЕФТИНИЈЕ!