ОТАЦ УБИЦЕ МАЛЕ ДАНКЕ НА СЛОБОДИ: Нови детаљи - Откривено да су Дејан Драгијевић и Срђан Јанковић у тренутку убиства били урачунљиви

С. М. Ј.

20. 05. 2024. у 13:02

ВИШЕ јавно тужилаштво у Зајечару наставило је истрагу тешког убиства двогодишње Данке Илић у Бору. Стигао је извештај психијатријског вештачења осумњичених. Радослав Драгијевић ће након притвора на - слободу.

ОТАЦ УБИЦЕ МАЛЕ ДАНКЕ НА СЛОБОДИ: Нови детаљи - Откривено да су Дејан Драгијевић и Срђан Јанковић у тренутку убиства били урачунљиви

Фото: Приватна архива

Дејан Драгијевић (50) из Злота и Срђан Јанковић (50) из Луке, осумњичени да су убили двогодишњу Данку Илић из Бора, 26. марта у Бањском пољу, у тренутку извршења кривичног дела били су урачунљиви, показали су записници о извршеним психијатријским вештачењима који су стигли у Више јавно тужилаштво.

Осумњиченима ускоро истиче притвор, као и оцу Дејана Драгијевића, који ће бити пуштен на слободу.

- Радославу Драгијевићу притвор истиче дана 29. маја, те како за кривично дело које се њему ставља на терет притвор не може трајати дуже од два месеца, то нема услова да се осумњиченом Радославу Драгијевићу продужи притвор након 29. маја - истичу у ВЈТ Зајечару.

У тужилаштву додају да ће 27. и 28. маја испитати нова четири сведока као и да још увек нису добили извештај о вештачењу кретања возила осумњичених на основу ГПС уређаја, као ни нова вештачења ДНК трагова, али ни извештај о обдукцији тела Светлане Драгијевић, која је у петак сахрањена у Злоту, поред сина Далибора, преминулог 7. априла у просторијама Полицијске управе у Бору.

БОНУС ВИДЕО: ПОГРЕБНИЦИ БЕТОНИРАЈУ ПЛОЧУ НА ЗЛОТСКОМ ГРОБЉУ - Сахрањен брат осумњиченог за убиство мале Данке

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

СРБИ - НАЈЗГОДНИЈА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ЕУРО 2024! Ево ко је најсекси фудбалер, али и како изгледа Топ 10 те листе! (ФОТО)