"ТЕШКО ЋЕ И ДА ЈЕ НАЂУ..." "Новости" у селу осумњиченог Срђана - Синоћ се распитивао да ли је Данка пронађена!

С.Комненић/Ђ.Грмуша

04. 04. 2024. у 21:15

ЕКИПА "Новости" налази се у селу Лука код Бора, одакле је један од осумњичених за убиство девојчице Данке Илић, Срђан Јанковић.

ТЕШКО ЋЕ И ДА ЈЕ НАЂУ... Новости у селу осумњиченог Срђана - Синоћ се распитивао да ли је Данка пронађена!

Фото: Новости

На терену смо разговарали са комшиницом из радње која се налази преко пута куће у којој је осумњичени живео. 

Она је са Срђаном последњи пут разговарала синоћ. Наиме, како нам је испричала, он се и синоћ потпуно хладнокрв распитивао да ли је мала Данка пронађена. 

- Питао је шта се дешава са малом, јесу ли је пронашли, пошто је то данима главна тема у селу. Рекла сам му да је нису нашлу, а он је прокоментарисао да ће тешко и да је нађу - рекла нам је ова комшиница, чије је име познато редакцији. 

Подсетимо, грађани Бора вечерас пале свеће и доносе цвеће испред Дома културе у том граду, опраштајући се од двогодишње Данке Илић која је убијена пре 10 дана, а за чијим телом се и даље трага.

Полиција претражује села Луке и Злот из којих су осумњичени за убиство детета, а претражује се и даље депонија на старом Бањском путу. Такође претражен је и салаш који припада деди једног од осумњичених. Жандармерија се након претраге терена у селу Луке повукла око 18.30. Ова два села су близу Бањског поља али се налазе на различитим крајевима.

Министар полиције Братислав Гашић изјавио је раније данас да се сумња да је један од осумњичених за убиство девојчице пребацио тело на друго место, али да полиција не може да утврди још где се налази пошто међусобно пребацују кривицу један на другога.

Полиција наставља интензиван рад на овом случају и претражује се терен у циљу проналаска тела, рекао је Гашић и додао да су двојица осумњичених претходно одвели полицију до депоније где су наводно бацили тело.

- Министарство унутрашњих послова, након десетодневне опсежне акције, детаљне провере свих трагова и информација ухапшени су С.Ј. 1974. годиште и Д.Д. 1974. годиште, запослени у Јавном комуналном предузећу Водовод, Бор, осумњичени да су 26. марта аутомобилом ударили и убили двогодишњу Данку, а потом њено тело бацили на депонију - рекао је Гашић. Према његовим речима, обојица осумњичених су злочин признали и детаљно описали начин на који су га починили.

БОНУС ВИДЕО:

ДРОН ИЗНАД ДЕПОНИЈЕ НА КОЈОЈ СЕ ТРАЖИ ТЕЛО ДАНКЕ: У току претрага терена

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ПРОЛАЗНИЦИ БИЛИ ИЗНЕНАЂЕНИ: Ђоковић након Вимблдона ухваћен у шетњи са лепом Рускињом (ВИДЕО)