РАСПИСАНА ИНТЕРПОЛОВА ПОТЕРНИЦА: Трага се за Марком осумњиченим да је са мајком и сестром убио оца у Влашком Долу

Новости онлајн

20. 09. 2023. у 08:58

МАРКО А. је побегао колима у, како се сумња, Аустрију, након што је разбацао руке, ноге, труп и очеву главу у шумарку на деоници пута Кучево ‒ Петровац на Млави код села Кучајна.

РАСПИСАНА ИНТЕРПОЛОВА ПОТЕРНИЦА: Трага се за Марком осумњиченим да је са мајком и сестром убио оца у Влашком Долу

Фото: Н. Скендерија/МУП

За Марком А., осумњиченим да је са мајком Љиљаном Ј. (56) и сестром Анитом А. (31) пре 10 дана убио оца Стеву А. (56), тачније, помогао да се његови делови тела исеку и потом их одвезао 60 километара од породичне куће у месту Влашки До, расписана је Интерполова потерница.

Марко А. је побегао колима у, како се сумња, Аустрију, након што је разбацао руке, ноге, труп и очеву главу у шумарку на деоници пута Кучево ‒ Петровац на Млави код села Кучајна.

Љиљана Ј. је убила Стеву на спавању хицем из пиштоља.

Сумња се да су га затим на кревету електричним циркуларом исекли бивша супруга и деца. Делове тела су спаковали у кесе, па их у колима жртве одвезли 60 километара даље и разбацали по шуми.

- Први резултати истраге говоре да је Стеван убијен након свађе са бившом женом и децом. Он је хтео да их избаци из куће - додаје извор.

Комшије и рођаци Стеве А. из Сувог Дола кажу да је у питању био јако вредан човек који већ дуги низ година живи и ради у Бечу на пословима на грађевини и око увођења централног грејања. Тамо су живели и бивша супруга и деца која су тамо и рођена.

Како за Телеграф.рс каже њихов први комшија, због неразјашњених околности морали су да се врате у Србију. Он наводи да за две године, колико су жена и деца у кући Стевиног оца, са комшијама нису проговорили две речи.

- Шта они раде, од чега живе сам Бог зна. Они излазе искључиво из куће ноћу после осам, око девет сати. Толико су чудни. Он је био вредан и радан човек. Разведен је, али је бившој жени ипак дозволио да живи у кући његовог оца још од короне. Шта их је то навело да га тако мучки убију... За нас је то катастрофа - прича први комшија, који не може да поверује да су и деца била саучесници у монструозном злочину.

Његове тврдње потврђује и мештанка тог села, која такође живи у комшилуку, а која је са покојним Стевом била у јако добрим односима. Разговарали су прошлог викенда, када је дошао из Аустрије.

- Он ми је побратим од детињства. То је један такав човек, вредан, људина права, за разлику од бивше жене и деце која ми нису никада деловала како треба. Ово се десило пре недељу дана. Негде у понедељак, чини ми се. Био је јако љут кад је дошао из Беча, јер од корова у дворишту није могло да се уђе, а смрад се ширио из куће. Они ништа нису радили и одржавали. Отишао је код свог рођака Неше и замолио га да дође да му помогне да покоси и да среде плац. Све испред и око куће смо ми комшије очистили, они нису мрднули прстом - прича комшиница.

Како истиче, Неша му је обећао да ће да дође, а када је покушао да позове Стеву, он је био недоступан. Отишао је у кућу у којој је била његова бивша супруга са децом, а они су се понашали као да се ништа није догодило.

- Нешто су петљали да је морао некуда да оде, напрасно, и било му је сумњиво па је пријавио све полицији. Тако је све кренуло да се одмотава. Мислим да су били у секти. У ову кућу су дошли 2020. године и ни са ким нису проговарали. Када је полиција дошла, било је четири инспектора - каже комшиница.

Радник

Према још непотврђеним информацијама, мештани кажу да је тело Стеве А. пронађено у шумарку на деоници пута Кучево ‒ Петровац на Млави код села Кучајна, где је у току реконструкција алтернативног пута. Радник предузећа за путеве ровокопачем је пронашао тело несрећног човека.

Мештани села Влашки До, који кажу да не памте да се овако нешто икада догодило, мишљења су да је позадина иза свега страшна и да се ради о секти јер, како кажу, мајка и деца су свако вече излазили из куће после 20 сати и долазили пред зору.

Подсећамо, по доласку полиције, Стевина бивша супруга Љиљана Ј. (56) је признала убиство, док се ћерка Анита А. бранила ћутањем. За сином Марком А. полиција и даље трага.

(Телеграф) 

БОНУС ВИДЕО: КОМШИЈЕ У ШОКУ ПОСЛЕ УБИСТВА У МЛАДЕНОВЦУ: Душан био изванредан човек и сјајан мајстор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ГОЈКО Дамјанић (58), који је трагично изгубио живот у авионској несрећи у округу Палм Бич, био је омиљен међу Србима који су живели на Флориди, а ова трагедија дубоко је потресла и шокирала све наше сународнике који живе преко океана.

12. 07. 2024. у 14:32

Коментари (0)

Овог лета правац на Кипар - НИКАД ЈЕФТИНИЈЕ!