МАЈКА АНЕ ВОЛШ ПЕТ МЕСЕЦИ ОД НЕСТАНКА ЋЕРКЕ: Открила има ли нових информација

Novosti online

05. 06. 2023. у 12:49

БЕОГРАЂАНКА Ана Волш (39) нестала је пре пет месеци, када ју је након прославе дочека Нове године, како се сумња, њен супруг Брајан Волш (48) прво претукао, затим убио и исекао на комаде у породичној кући у Кохасету у Масачусетсу.

МАЈКА АНЕ ВОЛШ ПЕТ МЕСЕЦИ ОД НЕСТАНКА ЋЕРКЕ: Открила има ли нових информација

Ана са мајком Миланком, Фото Приватна архива

Мистериозни нестанак Српкиње у САД одјекнуо је у целом свету, а њен нестанак пријавио је њен послодавац 4. јануара, када није дошла на посао, док је Брајан, како се сумња, слагао њихове пријатеље, а потом и полицију да је она још 1. јануара хитно отпутовала у Вашингтон јер су је звали с посла. Међутим, убрзо је клупко почео да се одмотава, а америчко тужилаштво подигло је оптужницу против Волша, који се крајем априла први пут нашао у суду у Норфлоку.

Миланка Љубичић, мајка убијене Ане, рекла је да јој је сада, након пет месеци, веома тешко.

- Трудим се да будем добро. Тешко је, али трудим се... И даље ми је изузетно тешко да поверујем у све шта се издешавало - изјавила је мајка убијене Београђанке, а затим додала:

- Немам никакве нове информације везане за случај. Оно што сам прочитала у новинама, толико знам, а искрено да вам кажем, више не желим ништа ни да коментаришем везано за моју Ану, јер мислим да је тако најбоље.

Миланка је навела и да не зна где су јој унучићи, о којима се, док се није сазнало да је њена ћерка убијена, прво бринула Брајанова мајка, да би на крају малишани били предати њиховом центру за социјални рад.

Подсетимо, током рочишта у априлу наведено је да су истражитељи пронашли „комадић кости“ на металној тестери, коју је Брајан, наводно, бацио у контејнер након убиства. Међу бројним прикупљеним доказима је и ручна тестера која је пронађена у контејнеру преко пута куће његове мајке у истом америчког граду.

У истом контејнеру пронађени су и кључеви „фолксвагена“, Анин картон за вакцинацију против ковида, сат и огрлица, за коју је познато да ју је Ана носила, чизме, црна торбица и кратки црни капут - наводи се у судском поднеску од 27. априла.

Ана Волш је, према наводима тужиоца, убијена 1. јануара, након дочека Нове године у њиховој кући.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НЕВЕРОВАТНО: Ево шта је тренер ривала урадио Жељку Обрадовићу пред меч Партизан - Анадолу Ефес у Атини (ФОТО)