"УБИЋЕ МЕ И АКО ГА ПРИЈАВИМ, И АКО ГА НЕ ПРИЈАВИМ": Сестра злостављане девојке са Звездаре - Беба има 11 модрица по глави

Новости онлине

04. 06. 2023. у 07:58

ДОШАО је нервозан с посла, потрошио је цео бојлер са топлом водом и ту су се посвађали. Тражио је од ње да имају интимне односе, али је моја сестра одбила, тада је легао преко ње, ставио песнице на њен грудни кош и силовао је.

УБИЋЕ МЕ И АКО ГА ПРИЈАВИМ, И АКО ГА НЕ ПРИЈАВИМ: Сестра злостављане девојке са Звездаре - Беба има 11 модрица по глави

Фото: Г. Шљивић/друштвене мреже/илустрација

Овим потресним речима почела је исповест девојка (29) чија је сестра (26) пре два дана претрпела језиво породично насиље од стране свог невенчаног супруга (25) на Звездари у Београду. Насилник је након пријаве МУП ухапшен због сумње да је извршио кривична дела насиље у породици и силовање. Он је како се сумња злостављао и шестомесечног сина који је имао модрице по глави.

- У последња два месеца почео је да се иживљава над мојом сестром, променио се и био је све нервознији. Те вечери дошао је кући с посла, био је опет нервозан и отишао је да се истушира. Потрошио је сву топлу воду из бојлера и моја сестра га је упитала зашто је то урадио јер је и она хтела да се тушира и тада је почео пакао - каже сестра оштећене девојке и додаје да су супружници од марта прошле године заједно.

- Тражио је од ње да буду интимни и она је га одбила, а он се тада бацио на кревет, легао преко ње и песницама се одржавао на њеним грудима.

Наша саговорница додаје да је њена сестра трпела озбиљне болове.

- Буквално се борила за ваздух, давио је и ударао по глави, а онда ју је силовао. Моја сестра се потом пожалила својој другарици где је навела да је силована и претучена. Другарица је одмах реаговала и обавестила ме - каже девојка и додаје да су она и сестра расле у хранитељској породици и да имају само једна другу.

- Одмах сам је питала да ли је све уреду, а она је одговорила да јесте, иако сам знала да није. Договориле смо се да се видимо сутра и тада сам одлучила да ћу спасити моју сестру и сестрића извући из канџи бедног и јадног створења као што је он.

Забринута девојка детаљно је објаснила да јој је оштећена кроз плач објаснила кроз коју тортуру пролази у последње време.

- Дуго сам је убеђивала да му се супротстави, спакује ствари и пријави га. Тада ми је рекла: "Он ће мене убити ако га пријавим, а исто ће ми бити и да га не пријавим!" Смогла је снаге и пријавила је насилника - каже сестра оштећена девојке.

Док су биле на прегледима оштећена девојка и шестомесечна беба осумњичени је покушао да ступи у контакт с њима.

- Као да је осећао да се нешто дешава, а касније је ухапшен и срели смо се с њим очи у очи кад су га изводили из полицијске станице. Тада је застао и деловао је као да насрће на нас, али су инспектори одмах реаговали - додаје потресним гласом сестра.

Она је објаснила и да је зет у последње време наводно почео опет да коцка и да је то вероватно окидач за овај хаос.

- Раније се коцкао, али је с тим престао. Сестра сумња да је вероватно опет почео са овим пороком, јер је знао да дође без целе плате кући и каже да је изгубио новчаник - наводи она и наглашава да се њена сестра плашила да му се супротстави јер њих две немају родитеље, ни ближу породицу која би их заштитила.

- Сестра је на прегледима била од осам сати ујутру до осам увече, али сви су према нама били дивни, посебно из полиције где су је инспектори звали на посла сата. Сестрићу су лекарским прегледом установили да има чак 11 модрица по телу.

Подсетимо, осумњични се сумњичи да је невенчанној супрузи задао више удараца и приморавао је на сексуални однос, као и да је њиховом детету нанео повреде по глави и врату.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: АКЦИЈА МУП-А - Хапшење шесторице осумњичених због организације проституције

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (7)