СВЕСНО МРЦВАРИО ДЕТЕ ДО СМРТИ: Завршено вештачење очуха убијене девојчице у Зајечару

С. М. Ј.

31. 05. 2023. у 17:02

У СПЕЦИЈАЛНОЈ затворској болници у Београду завршено је психијатријско вештачење Милоша Н. осумњиченог да је 21. фебруара батинама усмртио двогодишњу Петру Владуловић, ћерку невенчане партнерке Јелене Т.

СВЕСНО МРЦВАРИО ДЕТЕ ДО СМРТИ: Завршено вештачење очуха убијене девојчице у Зајечару

Фото: СМЈ/Фејсбук

Психијатријско вештачење Милоша Н. (25) из Доњег Дејана код Власотинца, који се терети да је 21. фебруара у изнајмљеном стану у Зајечару насмрт претукао двогодишњу Петру Владуловић, ћерку своје невенчане партнерке, показало је да је то учинио - свесно.

- Психијатријски вештаци Специјалне затворске болнице у Београду утврдили су да је осумњичени Милош Н. у моменту док је батинао девојчицу био урачуњив. Утврђено је да је био је мало припит, али то није утицало ни мало на стање његове свести – наводе надлежни.

Овај мушкарац, показала је то и обдукција малене Петре, зверски је тукао девојчицу, а свему је присуствовала и мајка Јелена Т. (23) из Грљана код Зајечара.

Девојчица је преминула услед престанка дисања и срчаног рада, узрокованог „обимним јакостепеним повредама главе и последичним развојем јакостепеног отока мозга“, али и других повреда које, збирно, представљају тешку телесну повреду, наведено је у извештају са обдукције.

Милош Н. је и даље у притвору који му се продужава на по 30 дана. Очекује се да ускоро против њега буде подигнута и оптужница. Мајка девојчице, Јелена Т. је тренутно на слободи, још од дана када јој је истекао притвор од 30 дана. Она се терети да починила кривично дело запуштање и злостављање малолетног лица, за које је максимална запрећена казна затвора у трајању од три године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)