ПРИТВОР МАЈЦИ И ЋЕРКАМА ЗБОГ УБИСТВА РОЂАКА У СМЕДЕРЕВУ: Браниле се ћутањем

Ј.Л.

26. 05. 2023. у 13:48

ВИШИ суд у Смедереву одредио је притвор мајци и њеним ћеркама М. И., А. И. и Б. И. из Смедерева, које су пре два дана ухапшене због основа сумње да су у саизвршилаштву извршиле убиство свог девера, односно стрица Васе Илића (73).

ПРИТВОР МАЈЦИ И ЋЕРКАМА ЗБОГ УБИСТВА РОЂАКА У СМЕДЕРЕВУ: Браниле се ћутањем

Фото: Принтскрин/Курир

Након саслушања тужилаштво је предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Смедереву да се свим осумњиченима одреди притвор, због постојања особитих околности да ће ометати поступак утицањем на сведоке чије испитивање предстоји у истрази, као и с обзиром на постојање околности које указују на узнемирење јавности.

Осумњиченима М. И., А. И. и Б. И. се ставља на терет да су у породичној кући у таванском простору, дана 23. 5. 2023. године, приликом свађе и међусобне туче са оштећеним, сада пок. В. И., истом задале више удараца по глави и телу, гушећи га у пределу врата, услед чега је он због затварања дисајних путева преминуо.

Осумњичене су се на саслушању браниле ћутањем, а могући мотив убиства је сукоб око поделе имовине, односно куће и плаца у Смедереву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ИКАДА: Иван Миљковић скоро непрепознатљив (ФОТО)