"КОСТА ИМАО САМО ПУБЕРТЕТСКЕ БУБИЦЕ": Ево шта је Миљана Кецмановић изјавила у полицији

С. Ј. М. - З. У.

25. 05. 2023. у 16:12

- КОСТА се у кући понашао нормално, није било неких његових неуобичајених потеза или реакција.

КОСТА ИМАО САМО ПУБЕРТЕТСКЕ БУБИЦЕ: Ево шта је Миљана Кецмановић изјавила у полицији

Фото: З. Јовнаовић/Новости

Било је неких пубертетских "бубица" како су то разумевали, али ништа драматично, нити озбиљно. Он је у школи био изванредан, ишао је и на ваншколске активности и нико се ништа у вези њега није жалио, нити је он говорио да има неке проблеме. У породици је све функционисало како треба и односу су били добри и нормални.

Ово је нека суштина коју је, како незванично сазнајемо, приликом давања изјаве у београдској полицији испричала Миљана Кецмановић мајка малолетног Косте, који је 3. маја починио стравичан злочин у својој школи "Владислав Рибникар", убивши чувара и деветеро ученика и ранивши наставницу историје и још пет ђака.

Према нашим информацијама полицајци су мајку питали о свему - од вртића, када је Коста кренуо, какав је био, шта се дешавало, када је кренуо у школу, о односима са другарима, с ким се навише дружио, ако је имао са ким је имао проблеме, да ли је имао кућног љубимца, какви су му односи са сестром, да ли се жалио на нешто, да ли је био незадовољан нечим....

Како сазнајемо, Костини родитељи нису разведени, нити растављени, како се спекулисало, већ су до злочина живели заједно.Отац му је сада у притвору, а Коста у болници.

Костина мајка за сада није осумњичена ни за шта и она је у полицији била на информативном разговору као грађанин. Са њом је била адвокат Ирина Боровић, која нам каже да је мајка одговорила на сва постављена питања.

САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦЕ КЕЦМАНОВИЋ

КОСТИНА породица први пут се огласила у јавности након масакра који је починио њихов син и изразили су саучешће свим жртвама:

- "Тог 3. маја завладала је вечна тишина у којој неми од неизлечивог бола и туге свакодневно јецамо за сваким невино настрадалим дететом и за Драганом, који је децу са толико љубави пазио. Дубоко и најискреније жалимо и упућујемо саучешће свакој породици због њеног губитка, а који је сваки и наш губитак. Вечно у тузи, породица Кецмановић".

- Питали су је око свих догађања везаних за Косту и његов живот и односе са другима. Одговарала је и на питања у вези породичних прилика и односа, дакле све што може да помогне да се покуша схватити зашто је то Коста урадио и како је до свега дошло. И мајка жели да рауме шта је узрок - казала нам је Ирина Боровић.

Како сазнајемо у полицији ће бити испитана и жена која је бринула о деци кад родитељи нису били ту и помагала им у кући.

Иначе Прво основно јавно тужилаштво у Београду је по службеној дужности формирало предмет у вези са злочином у основној школи Владислав Рибникар и покренуло предистрагу, како би се утврдило да ли је у радњама мајке малолетног Косте, било елементи кривичног дела запуштање и злостављање малолетног лица.

Они су полицији наложили да прикупи сва потребна обавештења, узму изјаве од мајке, школског пдедагога и психолога и утврде чињенично стање. Од њих тужилаштво још није добило повратни извештај, који очекују следеће недеље, када све обаве.

Градском центру за социјални рад наложено је да изврши дијагностичку процену функционисања Костине породице и о томе достави извештај тужилаштву.

Након тога предузеће се одговарајући кораци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

Новак Ђоковић доказао је свима више пута да је најбољи тенисер свих времена. Док појединци покушавају све то да умање и да убаце и Роџера Федерера у ту трку, српски ас наставља да доминира. Сада је један податак показао колико је он испред свих, а то се никако неће допасти Рафаелу Надалу и Карлосу Алкаразу.

04. 10. 2023. у 08:51

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (5)

ФИФА ПУШТА РУСЕ ДА ИГРАЈУ! АЛИ, ТУ ЈЕ НОВИ УСЛОВ: Екипа не може да се зове репрезентација Русије већ овако!