НЕСВАКИДАШЊА ПОТЕРА СИНОЋ У КИКИНДИ: Полиција јурила возило, па тек у болници сазнала да возач превози рањеног човека

Р. Ш.

02. 05. 2023. у 10:53

СИНОЋ се у Кикинди догодила необична потера када је полицијско возило хтело да пресретне аутомобил чији возач није хтео да се заустави на улазу у град и подвргне се контроли.

НЕСВАКИДАШЊА ПОТЕРА СИНОЋ У КИКИНДИ: Полиција јурила возило, па тек у болници сазнала да возач превози рањеног човека

Фото: Новости

Патрола полиције јурила је за другим возилом све до болнице када су полицајци схватили да возач није хтео да стане јер је из Новог Милошева превозио мушкарца који је тамо избоден ножем у стомак.

- Полиција је за празник спроводила појачану контролу саобраћаја, тзв. левак, када се заустављају сва возила у обе коловозне траке и ниједно не може да прође без контроле. Међутим, на улазу у Кикинду од правца Новог Молошева, један возач се оглушио о њихов знак да се заустави, па је кренула потера за аутомобилом. Трајала је све до болнице где су полицајци сазнали да је возач превозио тешко повређеног мушкарца. Да им је то одмах рекао, полиција би му пружила подршку и обезбедила да још брже и сигурније прође кроз град и стигне до болнице. Овако је дошло до непотребне потере – описали су нам из полиције ову необичну ситуацију.

Како смо синоћ известили, у Општу болницу у Кикинди приватним аутомобилом, са тешком повредом трбуха, довезен је М.Д. (41) из Жабља, који је убоден ножем у стомак. Он је, под засад непознатим околностима, повређен у Новом Милошеву, које припада општини Нови Бечеј. Због повреде јетре, хитно је оперисан у Општој болници у Кикинди и лекари су успели да га спасу.

- Операција је била кратка и ефикасна. Пацијент је након интервенције смештен у јединици Интезивне неге и у стабилном је стању. Примљен је у свесном стању, са убодом ножем у трбух и због повреде јетре хитно је оперисан – речено је синоћ „Новостима“ у кикиндској болници.

Истрагу о инциденту у Новом Милошеву у којем је М.Д. из Жабља убоден ножем у стомак, воде полиција из Новог Бечеја и тужилаштво из Зрењанина.

БОНУС ВИДЕО: МУП УПОЗОРАВА ГРАЂАНЕ - Ево како да препознате преваранте

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

УБИЈЕН АНТОН ИГОШИН: Репрезентативац погинуо у Украјини