СЕВАЛИ НОЖЕВИ: Туча у Борчи, повређени превезени на Ургентни центар

Танјуг

02. 04. 2023. у 07:18

У БЕОГРАДУ је ноћас у насељу Борча, код бензинске пумпе на Зрењанинском путу, дошло до туче три особе које су користиле ножеве, речено је Танјугу у Хитној помоћи.

СЕВАЛИ НОЖЕВИ: Туча у Борчи, повређени превезени на Ургентни центар

Фото: Н. Карлић

Екипа хитне помоћи је интервенисала и после указивања прве помоћи повређени су са убодним ранама и посекотинама превезени у Ургентни центар.

Током ноћи било је више интервенција због пијанства на јавним местима, а сва лица у алкохолисаном стању вожена су на одељење токсикологије ВМА.

Током протекле ноћи су дежурале 22 екипе Хитне помоћи које су интервенисале укупно 104 пута, од тога 23 интервенције су биле на јавним местима.

Јављали су се хронични болесници, највише са симптомима можданог удара, кардиоваскуларним тегобама и болом у грудима, тахикардијама и повишеним крвним притиском, као и астматичари и психијатријски пацијенти.

Једна особа са симптомима ковида је превезена на Клинику за инфектологију и тропске болести КЦС.

БОНУС ВИДЕО: НОВОСТИ НА МЕСТУ ГДЕ СУ НАЂЕНА ДВА ЛЕША: Тела мушкарца и жене у фази распадања у стану у Зрењанину

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ДА УПАМТЕ, ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА! Новак Ђоковић пред целим светом загрмео о Косову и Метохији