ОВО СУ КАТАРИНА И НЕНАД КОЈИ СУ ПРОНАЂЕНИ МРТВИ: Мушкарац лежао на ћебету, она поред њега - плинска пећ само што није експлодирала (ФОТО)

Б. Г.

31. 03. 2023. у 12:18

У ДВОРИШНОМ стану зграде у Зрењанину пронађена су тела Ненада Б. (25) и Катарине Ј. (23), која је била у четвртом месецу трудноће.

ОВО СУ КАТАРИНА И НЕНАД КОЈИ СУ ПРОНАЂЕНИ МРТВИ: Мушкарац лежао на ћебету, она поред њега - плинска пећ само што није експлодирала (ФОТО)

Фото: Фејсбук

Како сазнајемо, Ненад је из Зрењанина и радио је у једном приватном погребном предузећу, али је добио отказ. Катарина је пореклом из Руског Села код Кикинде. Ненад је имао мајку, сестру, брата и полубрата, а са Катарином се, како сазнајемо, често селио.

- Била је велика топлота, мушкарац је лежао на ћебету, млађа жена поред њега, окренута према зиду, у стану није било кревета нити других ствари, очигледно су се угушили услед велике топлоте, плинска пећ само што није експлодирала - каже комшија који је обио браву, у присуству полиције и газдарице, уз напомену да није било лако јер је кључ био у брави са унутрашње стране.

- Морао сам пајсером, тако је газдарица, иначе старија жена, рекла и дала сагласност да тако урадим - додао је комшија, потврђујући да несрећну девојку и младића нико од бројних станара у дворишним становима около није ни чуо ни видео.

 - Они су се у стан уселили у прошлу суботу, јако су ми били симпатични, хтела сам да им не наплатим кирију, само да редовно плаћају дажбине и договор је био да Ненад, тако ми је рекао да се зове, у понедељак дође на коначан договор и ето - каже за "Новости" 83-годишња власница стана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОДАО ГА ТЕЛЕФОН: Како је убијен лидер Чечена Џохар Дудајев