ИЗА НЕВЕНЕ И ЂОРЂА ОСТАЛА СТРАШНА ПРИЧА: Трагичан расплет породичне драме

Novosti online

12. 02. 2023. у 21:19

НЕВЕНА Б. (20), коју је у петак увече убио супруг полицајац Ђорђе П. (28), биће сахрањена у уторак на месном гробљу, док се још увек не зна датум сахране убице Ђорђа.

ИЗА НЕВЕНЕ И ЂОРЂА ОСТАЛА СТРАШНА ПРИЧА: Трагичан расплет породичне драме

Фото: Друштвене мреже

У Гроцкој, где су обоје одрасли и одакле им потичу породице, препричава се како млади пар у браку није провео ни годину дана.

Брачна веза се завршила уочи Јовандана када је Невена казала Ђорђу да више не може да издржи притисак и вратила се бившем дому.

И док се у београдском приградском насељу тугује и полугласно препричавају детаљи из нескладног брака двоје младих, на друштевеним мрежама породице и пријатеља ређају се поруке саучешћа:

Невенин отац на "Фејсбуку" је оставио таг:

- Љубави моја, нека те нађели чувају, увек си са нама и увек ћеш остати. Воли те тата.

На профилу несрећног оца и даље се ређају поруке саучешћа и подршке пријатеља и познаника.

Испред куће у Гроцкој, Фото Н. Скендерија

Дан раније на друштвеним мрежама се од девојке опростила и њена мајка.

- Одузео ми те је неко ко није имао право!!! Душо моја, анђеле мој, радости моја, у мајкиној души си била, ту ћеш и остати... Нека те анђели чувају, а ти чувај место за мајку своју. Надам се да то нећу морати дуго да чекам... Сврати ми у снове понекад. Чекаћу те.

Воли те мајка, иако више то никада нећу моћи да ти кажем. Али знам да знаш...

Стриц несрећне девојке уз њену фотографију са матурске вечери је кратко написао: "Нека те анђели чувају, љуби те чика."

Подсетимо, млади полицајац је после свађе, у петак по подне у кући у којој су некада живели заједно, убио своју супругу, а онда и себе. Као разлог оваквог злочина наводи се да је девојка желела да га остави, а он то није могао да поднесе.

Ђорђев пријатељ, такође полицајац, за "Новости" је казао да овај није помињао црни сценарио када је у петак завршио смену. Како су јуче испричали пријатељи супружника, он је био у Калуђерици, након чега је кренуо да с види са Невеном због договора. По свему судећи, Невена је очекивала договор око развода, а он је очекивао да ће доћи до помирења. На крају је Ђорђе пуцао и тако унесрећио не само две породице из Гроцке.

Патолошка љубомора

НЕВЕНИНА мајка прекјуче је испричала како јој је ћерка недавно отврила срце и рекла да је муж вређа и понижава и не жели да је пусти из куће.

- Ја сам је подржала у њеној одлуци да га остави. Причала ми је да је пуно вређа, неће да иде нигде са њом, није јој дао ни да се дружи са онима који му нису одговарали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (3)

НЕСТВАРНА СЦЕНА: Војници НАТО поздравили химну Русије (ВИДЕО)