(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) ОВО СУ ЖЕНЕ СА НАЈВЕЋИМ РОБИЈАМА У СРБИЈИ: Једна је дозволила дечку да јој силује и убије дете (3)

Novosti online

31. 01. 2023. у 20:57

МАЈА Бађикић осуђена за масакр у Јабуковцу, Ана Филиповић дозволила свом дечку Малиши Јевтовићу да силује и убије њену ћерку Катарину (3), Теодора Викторовић сатаром убила мајку и бабу.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) ОВО СУ ЖЕНЕ СА НАЈВЕЋИМ РОБИЈАМА У СРБИЈИ: Једна је дозволила дечку да јој силује и убије дете (3)

Фото Н. Фифић

Јелена Шпаговић данас је правоснажно осуђена на казну затвора од 30 година, због бруталног убиства из користољубља пензионерке Мајде Гаровић (80) у јуну 2019. године, а ова пресуда отворила је тему о женама које служе дуге затворске казне у Србији.

Иначе, Шпаговићева је убила Мајду Гаровић, девизну пензионерку, своју некадашњу комшиницу из Земуна. Мотив је био дуг од 2.500 евра које је узајмила од Гаровићеве, али јој новац није вратила.

Након злочина, девојка је са тела старице је скинула златан ланац и продала га у једној залагаоници. Кофер са искасапљеним телом старице ставила је у изнајмљени "пежо 508" и одвезла се у викенд-насеље Крчедин, поред Дунава, где је запалила делове њеног тела.

Трагови крви су, међутим, остали на тапацирунгу возила. 

Ана Филиповић (42) и Маја Бађикић (28) су једине жене у Србији које служе максималну казну затвора у висини од 40 година.

Маја Бађикић осуђена за масакр у Јабуковцу

Маја Бађикић и Давор Пернић осуђени су пре два дана у Вишем суду у Зајечару због четвороструког убиства у Јабуковцу. Она је добила 40, а он 36 година затвора због убиста Раје Казимировића (72), његове мајке Драгице (93), сестре Љубинке Оприкић (76) и сестричине Драгане Јозељић (53).

Маја је, како се наводи у оптужници, пуцала из пушке и убила Драгицу, а потом је хицем у главу "оверила" њеног сина Рају. Давор, који је био у емотивној вези са њом, из пиштоља "шкорпион" ликвидирао је Љубинку, а онда њену ћерку Драгану.

По договору су, како се наводи у оптужници, у августу 2019. године отишли на имање Раје Казмировића. Давор је својим колима дошао до куће Маје Бађикић. Она је већ била у својим колима и чекала га. Паклени план им је био да опљачкају Казимировића који је, како се по селу причало, наводно имао 100.000 евра и ћуп са златом.

Давор је возио први, а за њим је возила Маја. У једном тренутку су се паркирали, а потом је Давор пренео оружје из свог возила у њено којим су се одвезли до обода шуме. Изашли су из кола, ставили фантомке на главе, рукавице на руке и наоружани кренули ка кући Раје Казимировића.

Раја је убијен на трактору, Драгица док је цепала дрва у дворишту, Драгана док је читала књигу испред мање куће у дворишту, а Љубинка је ликвидирана на степеницама које воде на спрат куће.

Након хапшења Давор Пернић признао је да је злочин извршио сам и одвео полицију до места где је било закопано оружје. Месец дана после тога Мају Бађикић означио је као саучесницу.

Пресуда је, како смо навели, донета пре два дана, а Маја је из једног разлога добила већу казну од Давора.

Тужилац Ксенија Бранковић је, још пре изрицања пресуде, предложила суду да Маја Бађикић буде осуђена на казну од 40 година затвора, а Давор Пернић на 36 година, не зато што је он мање крив већ зато што је злоупотребом најчистије људске емоције изманипулисан да учини оно што је учинио.

Према речима тужиоца, психолошки профили окривљених утврђују да је Маја Бађикић манипулативна особа, а да је Пернић подложан манипулацији, те је Маја искористила Даворову заљубљеност да га натера на злочин. Она је, како стоји у оптужници рекла, да је тешко оболела и да јој је неопходан новац.

Ана Филиповић је најмонструознија мајка икада у Србији. Она је 2005. године починила стравичан злочин заједно са својим тадашњим партнером Малишом Јевтовићем (47). Ана је присуствовала силовању и умирању своје ћерке Катарине Јанковић која је тада имала само 3 године. Исте године је завршила у женском затвору у Пожаревцу.

Трогодишња Каја је животом платила иживљавање Малише Јевтовића под будним оком њене мајке. Ова два монструма су је одвели у шуму на Звездари. Мајка Ана је остала код оближње чесме. Да пуши цигаре. Малиша је малену одвео до напуштене грађевине.

Ту је тукао малу Катарину, силовао... Вратио је у прљавој одећи. Повраћала је. Потом су отишли кући, сели да ручају, а малена је поред њих умирала у најгорим мукама, односно, искрварила због цепања унутрашњих органа.

Катарина би данас имала 21 година.

Теодора Викторовић сатаром убила мајку и бабу

Глумица Теодора Викторовић, унука глумца Михајла Викторовића, пре осам година у стану у Милешевској улици у Београду убила је сатаром мајку и баку, Љиљану и Иванку Ђукић, због чега је пред Вишим судом у Београду осуђена на 30 година затвора.

Теодора је ушла у кухињу да спреми храну за тада шестомесечну ћерку и нехотично пробудила мајку. Мајка је почела да се расправља са њом, па је Викторовићева узела сатару и убила мајку, а онда и баку која је спавала. После тога је сатару обрисала, руке опрала у купатилу и села на под и пила вотку и таблете.

Теодорин супруг је говорећи о породичним односима, рекао да се Викторовићева често сукобљавала с мајком, као и да су им сви саветовали да се одселе, али да она није желела. Такође, рекао је да је Теодора, пре него што су отпочели заједнички живот, конзумирала наркотике, а после је почела да пије алкохол.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

КОНВОЈ ЖАНДАРМЕРИЈЕ У УСТАНИЧКОЈ: Наставља се суђење Беливуковом клану

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

"СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ" Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

СЛУШАЈТЕ председника Србије и његову искрену оцену ситуације у Украјини, написао је финско-немачки технолошки бизнисмен Ким Дотком на Иксу, цитирајући председника Србије Александра Вучића.

16. 06. 2024. у 14:34

Коментари (0)

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Турци упали  на тренинг Србије пред први меч орлова на ЕУРО 2024 (ВИДЕО)