РАША ЈЕ УБИЈЕН - СУСРЕТ СА ОКРИВЉЕНИМ БИО ЗАКАЗАН: Годину дана од свађе која је имала крвав епилог (ФОТО)

С.БАБОВИЋ

09. 12. 2022. у 11:19

РАДИСЛАВ Аксентијевић (55) убијен је пре тачно годину дана на периферији села Каоник код Крушевца: сусрет са окривљеним за убиство раније је био заказан и, нажалост, на договореном месту појавили су се и жртва и окривљени.

РАША ЈЕ УБИЈЕН - СУСРЕТ СА ОКРИВЉЕНИМ БИО ЗАКАЗАН: Годину дана од свађе која је имала крвав епилог (ФОТО)

Foto:S.Babović

Расправа између Аксентијевића и Славише Панића (46), коме се пред Вишим судом у Крушевцу суди због кривичног дела убиство, добио је најгори епилог. Свађа је раније избила у локалној кафани око пољопривредне механизације и поквареног компресора.

- Звао сам Славишу да не иде на то место, где су се договорили да се виде, Раша је испред мене скоро побегао на сусрет - испричао је Миливоје Гајић, један од сведока раније расправе.

Жртви није било спаса након што је упуцана у пределу стомака. Искрварио је на лицу места. Мештанин Славољуб Томић је мислио како је чуо три пуцња.

-Чуо сам „пау, пау, пау“, али нисам знао шта је то, после се испоставило да су хици - испричао је „Новостима” Томић.

- Мој син се вратио са посла негде око један сат и отишао тамо низ пут да види шта се све дешава. Тада су већ Рашино тело спремали за транспорт.

Аксентијевићи су после убиства били неутешни.

- Све што је радио у животу, мој отац је радио за породицу и за цело село, зато су га и изабрали поново да буде у Савету месне заједнице - посведочила за „Новости“ неутешна Невена Аксентијевић. - Сигурно знамо да је био добар човек, отац, комшија. Много је помагао Фудбалски клуб „Каоник“, радио је на асфалтирању улица, да свима буде боље. Средио је и плато испред Дома културе.

Верује се да је након убиства Панић оставио своје возило, позајмио возило од познаника у Великом Шиљеговцу, а потом се сакрио у кућу другог познаника у Мудраковцу. Ту је и лоциран после пет дана бекства. Пушка коју је са собом понео Аксентијевић пронађена је поред тела, док је пиштољ из кога је пуцао Панић нађен сакривен у нарамку дрва управо у дворишту куће, где се окривљени крио од полиције.

Оптужница због кривичног дела убиство подигнута је овог лета, а овим актом је обухваћено и кривично дело недозвољена производња, држање, ношење промет оружја и експлозивних направа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

УСЛЕДИЋЕ ОДМАЗДА, КИЈЕВ ЋЕ ИЗГОРЕТИ: Нема преговора