"ИЗ СТАНА СЕ ЧЕСТО ЧУЛА БУКА, СВАЂА И ТУЧА": Проговориле комшије Марка који је убио своју ћеркицу, па себи одузео живот

Ј. Ј. БАЉАК

05. 10. 2022. у 08:00

ВРШЧАНИН Марко Будимировић. (35) убио је јуче своју двогодишњу ћерку, а затим извршио самоубиство.

ИЗ СТАНА СЕ ЧЕСТО ЧУЛА БУКА, СВАЂА И ТУЧА: Проговориле комшије Марка који је убио своју ћеркицу, па себи одузео живот

Фото: Новости

Трагедија се догодила око 14.20 часова у стану који је он изнајмљивао у вишеспратници у Улици Војнички трг 18. Њихова беживотна тела затекла је Маркова супруга, а девојчицина мајка Сузана. Она и Марко су, како сазнајемо, били у процесу развода брака.

- Марко и Сузана су предали захтев за развод, а девојчица је јуче била код оца - наводи наш извор из истраге.

- Несрећна жена је у стан дошла пошто јој је Марко у току дана слао више порука и најављивао шта ће урадити. Када је стигла, затекла је језив призор.

Фото: Новости

Према незваничним информацијама, Марко је напунио каду са водом и у њој удавио своје дете. На њеном врату примећени су трагови дављења. Након што је извршио стравичан злочин, Марко се обесио. Убрзо је по Сузанином позиву стигла и полиција, као и дежурни тужилац, који су започели увиђај.

Један од комшија којег смо затекли испред зграде рекао нам је да су видели Маркове родитеље.

- Видео сам их како плачу, не могу да верују шта се догодило - каже комшија. - Марка нисам познавао, али сам из стана у којем је живео често чуо буку, свађу, али и како туче супругу.

Пријаве

Маркове колеге, са којима је радио у Граској управи у Вршцу, у одељењу за јавне набавке, кажу да је био веома стручан, миран и повучен. Са друге стране, супруга, са којом је био од 2014. године га је, наводно, пријављивала за насиље у породици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)