СРБИН ЗАДОБИО ПРОСТРЕЛНУ РАНУ: Случај окарактерисан као "покушај убиства" - за осумњиченим Албанцем се још увек трага

Novosti online

03. 10. 2022. у 10:53

ТАКОЗВАНА Косовска полиција саопштила је да је случај пуцњаве испред дискотеке у Грачаници када је рањен 55-годишњи Србин Љубомир Мирић, из Липљана, окарактерисан као кривично дело "покушај убиства", док се за осумњиченим Албанцем Џеватом Исламијем још увек трага, преноси "Демокрација".

СРБИН ЗАДОБИО ПРОСТРЕЛНУ РАНУ: Случај окарактерисан као покушај убиства - за осумњиченим Албанцем се још увек трага

Илустрација

- Под непознатим околностима, у простору испред бар-дискотеке, ватреним оружјем је повређен Љубомир Мирић из Липљана. Оштећени је упућен на лечење и, према лекарском извештају, ван животне опасности је. Осумњичени није ухапшен, а случај је под истрагом - наводи се у саопштењу тзв. Косовске полиције.

На Србина у Грачаници пуцано је у ноћи између суботе и недеље, он се налази у болници "Симонида" и није животно угрожен. 

Рањени Србин је задобио прострелну рану на десној бутини где је метак прошао.

Подсећања ради, недавно је у Бабином Мосту Албанац ножем ранио двојицу Србина, а косовско тужилаштво је тај случај уместо као покушај убиства квалификовало само као "наношење тешких телесних повреда".


БОНУС ВИДЕО: СЕЋАЊЕ: Павле Вујисић није завршио глуму, али многима је могао да буде професор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну