ВУКОТИЋ САХРАЊЕН У СЕЛУ ЧЕВО: Породица и пријатељи јуче се опростили од наводног вође "шкаљараца"

Е. Х.

28. 09. 2022. у 05:50

ЈОВАН Вукотић, који је убијен 8. септембра у Истанбулу, сахрањен је јуче на гробљу у селу Чево код Цетиња.

ВУКОТИЋ САХРАЊЕН  У СЕЛУ ЧЕВО: Породица и пријатељи јуче се опростили од наводног вође шкаљараца

новости

Он ће почивати у породичној гробници, поред оца Веселина, који је пре три године усмрћен у Котору. До вечне куће испратили су га чланови породице, родбина и пријатељи.

Из безбедносних разлога, агенти и полицајци у цивилу пратили су укоп наводног вође "шкаљарског клана" због страха од новог напада противничког клана из суседних Кавача. Породица је примала саучешће испред капеле у Чеву у понедељак и јуче од 11 до 15 часова, све до почетка опела.

Фото: Printscreen

Јован Вукотић је, како је саопштила турска полиција, убијен у обрачуну кланова у аутомобилу док је био са трудном супругом, ћерком и возачем. Осумњичени за напад, који су кобног дана у њега испалили четири хица, као и још десетак особа за које се сумња да су учествовали у припреми злочина, ухапшени су 16. септембра. Као директни извршилац означен је ухапшени Емеркан С., док је у убиству, односно праћењу Вукотића учестововала и једна жена, извесна Еланур Т.

новости

Последња два дана, велики број људи се опростио од Вукотића читуљама које су објављене у црногорским медијима.

- Мирно спавај, животе мој, на свом јуначком Чеву поред оца и великана. Живимо за тебе и твоје циљеве, од којих нећемо одустати - поручиле су у читуљи Вукотићева супруга Маша и ћерка Вана, док је Јованов рођени брат Игор написао:

- Читав свој живот си нам био најбољи син, брат, отац, друг... Да се опростим од тебе не могу и нећу, већ ћу са радошћу чекати дан када ћемо се поново срести, брате!

Другови из Никшића су поручили да му није било лако да се свих ових година бори против сплетки и нељудских ствари, док је неко ко се потписао као Љубо написао да се смрти најмање боје они чији живот има највећу вредност.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)