ХАПШЕЊЕ ЗБОГ КОРУПЦИЈЕ: Оштетили Србијагас за више од 22,7 милиона динара

Novosti online

27. 09. 2022. у 15:27

ПРИПАДНИЦИ Одељења за борбу против корупције Управе криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са Посебним одељењем за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Нишу, ухапсили су Ј. М. (1968), П. Б. (1959) и В. Б. (1985) из Новог Сада, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело злоупотреба положаја одговорног лица и на тај начин оштетили ЈП „Србијагас“ за 22.797.600 динара.

ХАПШЕЊЕ ЗБОГ КОРУПЦИЈЕ: Оштетили Србијагас за више од 22,7 милиона динара

Д.Н.

Осумњичена Ј. М. се терети да је, као одговорно лице у „Србијагасу“, сачинила записник о радовима који су наводно неопходни за комплетно реновирање пословног објекта овог јавног предузећа.

На основу тог записника, закључен је анекс уговора између „Србијагаса“ и новосадске грађевинске фирме о изради нове фасаде, који је потписао В. Б. као одговорно лице грађевинске фирме, а по налогу П. Б. из истог предузећа, који је договорио фиктивни посао, иако је већ 2019. године урађен и плаћен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

ОПТУЖЕН ЗБОГ УГРОЖАВАЊА СИГУРНОСТИ: Претио да ће ножем убити супругу и таста