ОВО ЈЕ ПРВА И ПОСЛЕДЊА СВЕЋА КОЈУ САМ ТИ ЗАПАЛИЛА: Потресне речи ћерке Биљане Стојановић - Никада ти на гроб нећу доћи, убила си ми тату!

Novosti online

03. 07. 2022. у 00:48

ЋЕРКА Биљане и Ивана Стојановића сазнала је да је њена покојна мајка осумњичена да је пре три године убила оца и забетонирала га у помоћној просторији.

ОВО ЈЕ ПРВА И ПОСЛЕДЊА СВЕЋА КОЈУ САМ ТИ ЗАПАЛИЛА: Потресне речи ћерке Биљане Стојановић - Никада ти на гроб нећу доћи, убила си ми тату!

Фото: Приватна архива

Да подсетимо, Биљана Стојановић нестала је крајем јуна, а после неколико дана нађена је мртва. На дан њене сахране породица је у шупи пронашла забетонирано тело за које се испоставило да је њен супруг Иван. Породица и пријатељи до тада су веровали да је Иван на привременом раду у Русији.

Биљана и Иван су у браку добили троје деце, а Иванов брат Ненад тврди да је њихова најстарија ћерка обишла мајчин гроб.

- Њихова ћерка сазнала је за целу причу. Пошто је била субота, дан када се иде на гробље, скупила је снаге и отишла. Запалила јој је свећу и онда изустила једну језиву реченицу: "Ово ти је, монструме, прва и последња свећа коју сам ти запалила, више ти никада на гроб нећу доћи, убила си ми тату!", а потом је отишла - рекао је Ненад.

Више тужилаштво у Лесковцу наложило је обдукцију и токсиколошке анализе нађеног тела, а чека се и ДНК вештачење како би се са сигурношћу утврдило да је реч о Ивану Стојановићу.

БОНУС ВИДЕО - ИВАНОВИ РОДИТЕЉИ У ОЧАЈУ: Ми је жалимо, а наш син мртав лежи

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УЖАС НА ПЕЦАЊУ: Звер обезглавила дечака (15)