У ПИТАЊУ ЈЕ ТЕШКО УБИСТВО: Огласило се Више јавно тужилаштво у Лесковцу поводом случаја забетонираног тела

Novosti online

01. 07. 2022. у 11:34

ВИШЕ јавно тужилаштво у Лесковцу званично је саопштило да се у селу Велико Трњане код Лесковца догодило тешко убиство мушкарца којег они воде као Н. Н. лице, а за које се верује да је у питању Иван Стојановић (40).

У ПИТАЊУ ЈЕ ТЕШКО УБИСТВО: Огласило се Више јавно тужилаштво у Лесковцу поводом случаја забетонираног тела

Фото: Д. М.

Сумња се да је Ивана убила супруга Биљана Стојановић (38), највероватније секиром, а његово тело потом убацила у буре које је прелила бетоном, а потом сакрила у једној од помоћних просторија у дворишту породичне куће иза преградног зида који је направила.

- Више јавно тужилаштво у Лесковцу у сарадњи са Полицијском управом у Лесковцу води предистражни поступак ради прикупљања доказа и свих обавештења која би могла да буду од користи ради утврђивања идентитета учиниоца кривичног дела, с обзиром на постојање основа сумње да је извршено кривично дело тешко убиство - саопштило је тужилаштво, пише Блиц.

Како је наведено, наређена је обдукција и ДНК анализа која треба да потврди да ли је пронађено тело Ивана Стојановића.

- Ради утврђивања непосредног узрока смрти и идентитета Н. Н. лица пронађеног дана 28. јуна 2022. године у селу Велико Трњане, Више јавно тужилаштво у Лесковцу донело је наредбу за обдукцију леша Н. Н. лица и ДНК вештачење, што ће бити обављено од стране Завода за судску медицину у Нишу, а Више јавно тужилаштво до данас није добило записнике о обдукцији и вештачењу - наводи се у одговору.

БОНУС ВИДЕО - КОМШИЈЕ О ЈЕЗИВОЈ ТРАГЕДИЈИ У ЛЕСКОВЦУ: "Требало је да предосете да нешто није у реду"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОТРЕБАН ВАМ ЈЕ НАЈБОЉИ ИНТЕРНЕТ: А1 Србија је мрежа у коју прелази највећи број корисника у Србији