БИЉАНИНА СЕСТРА ОТКРИВА ДЕТАЉЕ ИЗ КУЋЕ СТРАВЕ: "Ако га је убила она је монструм"

Novosti online

30. 06. 2022. у 21:59

"АКО је моја сестра то урадила она је заиста монструм и јавно ћу је се одрећи! Она онда није моја сестра коју познајем и не желим такву особу за сестру.

БИЉАНИНА СЕСТРА ОТКРИВА ДЕТАЉЕ ИЗ КУЋЕ СТРАВЕ: Ако га је убила она је монструм

Фото: Д. М.

Биљана је са Иваном много пропатила у браку, тукао ју је и плашила га се"

Ово је испричала Верица Антанасијевић, сестра Биљане Стојановић из Лесковца која је извршила самоубиство, након чије је сахране у истој просторији нађен забетониран леш њеног мужа Ивана.

Интересантно је да је родбина три године живела у уверењу да је Иван на раду у Русији, јер им је Биљана све време причала да се са мужем чује телефоном!

- Њихов брак је био један велики пакао док се није родио син. Прво се родила једна ћерка, па друга. Тукао је и мучио. Често је био пијан испред продавнице. Након што се родио син стање се поправило - прича сестра и додаје:

- Поред малтретирања, доживљавала је константне претње. Иван се бавио ловом и имао је пушке, па га се плашила. Слабо смо се виђали, јер је он живео у неком свом свету, ја па ја, а ја мрзим хвалисање и ароганцију.

Она објашњава да су сви били против тога да Иван оде за Русију да ради, јер су једну породично драму преживели већ због рада у иностранству.

- Мој муж је такође отишао у Русију да ради. Више се није вратио, остао је тамо и добио сина са једном женом. Када смо чули да Иван хоће да иде, сви смо били против тога, посебно наш отац јер зна кроз шта сам ја прошла - објашњава Верица и додаје:

- Сестра је једно време подизала новац из банке који је слао, а потом су кренули чудни догађаји. Причала ми је како не може да дигне новац због картица које је опрала.

Сестра каже да су се сви надали и са несрпљењем очекивали Иванов долазак из иностранства.

- Говорила нам је како Иван долази и сви смо га очекивали. Рекла је да ће доћи у среду. Увече, један сат после поноћи изашла је и отишла по Ивана да се нађу на мосту, а телефон је оставила сину да има за игрице - каже Верица Антанасијевић и напомиње:

- Рекла је ћерки да се враћа сутра. Пошто се није појављивала, ћерка се успаничила. Никоме се није јавила, мислили смо да је због манастира, али је тамо дозвољена употреба телефона.

Она је описала како су дошли до тела њене сестре.

- Александар Лазаревић је звао моју сестричину, наводно, да се договоре због брања малина. Потом је почео да јој прича како мора да буде јака и због свог млађег брата и да ће морати да га чува. Онда је рекао да уђемо у просторију ту, прва врата десно и ту ћете је наћи. Ту смо затекли Биљанино тело - прича Верица и наставља:

- Како је он знао да се ту налази тело, то никоме није јасно. Наводно му је рекла и најављивала му је то, али ако је то знао, зашто никоме није рекао, зашто није покушао да је заустави и позвао службе.

Она објашњава да су млађа деца на чувању код ње, а да старија ћерка неће да иде из куће.

- Ћерка одбија да напусти кући и вероватно очекује да се отац појави - прича Верица.

Наша саговорница наводи да није знала да ли њена сеста има неких проблема и да се никада није жалила.

- Никада се није жалила ни на шта. Имала је финансијских проблема до пре пар месеци, али када смо сазнали да Иван ускоро долази, очекивали смо да ће све бити решено кад се врати. Она има троје деце, школарци, свакоме од њих је обезбедила све и више него што је могла.

ТЕЛО ПРЕПОЛОВЉЕНО

Верица Антанасијевић испричала је да је леш који је пронађен у помоћној просторији преполовљен.

- Ми не знамо чије је то тело, послато је на обдукцију и узет је брис од Иванове мајке. Чекамо резултате - навела је она

(Кури.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПРЕДОСЕТИО ЈЕ: 20 дана пред смрт, Маџгаљ је испунио себи највећу жељу