НА БИЉАНИНОЈ УМРЛИЦИ ИВАНОВО ИМЕ: Породица несрећног мушкарца из Лесковца организује сахрану, у току је обдукција (ФОТО)

Д. Миљковић

29. 06. 2022. у 12:24

ТЕЛО мушкарца Ивана С. пронађено је јуче на дан сахране његове жене Биљане С. (38), чије је тело пронађено у понедељак увече.

НА БИЉАНИНОЈ УМРЛИЦИ ИВАНОВО ИМЕ: Породица несрећног мушкарца из Лесковца организује сахрану, у току је обдукција  (ФОТО)

Фото: Д. М.

Како је потврђено "Новостима" из полиције, тело је пронађено, у току је обдукција и још увек се не зна да ли је Иван преминуо насилном или природном смрћу.

Нису могли да кажу на који начин су сазнали да је Иваново тело забетонирано у помоћним просторијама.

Деца су сад сазнала да су им преминула оба родитеља. На Биљаниној умрлици међу ожалошћенима стоји и име њеног супруга Ивана. Иванови родитељи, који живе у селу Вучје, треба да организују и његову сахрану.

Фото: Д. М.

Подсетимо, у подруму куће у којој је јуче пронађено тело Биљане С., по дојави полиције пронађен је и леш заливен у бетон.

Како се незванично сазнаје, реч је о телу супруга ове жене, а сумња се да га је убила она заједно са својим љубавником још пре три године и залила бетоном, што је он, наводно, и испричао полицији.

Један од рођака каже да је одмах после сахране дошла полиција и свима наредила да изађу из куће, а кућа је запечаћена. Полиција обезбеђује место злочина и увиђај је у току, као и истрага овог невероватног случаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПЕВАЧИЦА ГРАНДА ПОНОВО ПРЕТУЧЕНА: Лице ми је унакажено, све кости ме боле, носим руску крагну