ГЛАВА ПРОНАЂЕНА У БУРЕТУ: Детаљи ужаса код Лесковца - Мушкарац заливен бетоном радио у Русији, последњи пут ушао у Србију 2019. године

Д. Миљковић

29. 06. 2022. у 08:59

ТЕЛО Б. С. из Великог Трњана пронађено је јуче у помоћној згради у дворишту њене куће, а њен нестанак је пре пар дана пријавила породица.

ГЛАВА ПРОНАЂЕНА У БУРЕТУ: Детаљи ужаса код Лесковца - Мушкарац заливен бетоном радио у Русији, последњи пут ушао у Србију 2019. године

Дарко Дозет

У подруму куће у којој је јуче пронађено њено тело, по дојави полиције пронађен је и леш заливен у бетон.

Како се незванично сазнаје, реч је о телу супруга ове жене, а сумња се да га је убила она заједно са својим љубавником још пре три године и залила бетоном, што је он, наводно, и испричао полицији.

У прилог томе иде и чињеница да је несрећни човек радио у Русији већ пет година. Постоји траг да је 2019. године ушао у земљу, али га од тада нико није видео нити чуо. Она је, наводно, породици говорила да је он у Русији, да тамо има нови живот и да не жели контакт ни са ким из Србије. Након што се она убила, сви су мислили да је то зато што је несрећна јер ју је муж оставио и осуђивали су га. Пар је имао троје деце, две ћерке од 19 и 14 година, као и сина од 10.

Његова глава је наводно пронађена у бурету, а испод бурета су били видљиви трагови свежег бетона.

Један од рођака каже да је одмах после сахране дошла полиција и свима наредила да изађу из куће, а кућа је запечаћена.

БОНУС ВИДЕО:

ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА У ВРШЦУ: Кућа у којој је полицајац случајно упуцао оца

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПЕВАЧИЦА ГРАНДА ПОНОВО ПРЕТУЧЕНА: Лице ми је унакажено, све кости ме боле, носим руску крагну