ДЕТАЉИ ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ У ВРШЦУ: Син јединац послао оца у смрт, ево шта су рекле комшије (ФОТО)

Јелена Ј. Баљак

27. 06. 2022. у 22:00

МЛАДИ полицајац Милош С. (23) из Вршца, који је тек неколико година запослен у овдашњој полицијској станици, у понедењљак ујутру је, како се сумња, хицем из службеног пиштоља, у породичној кући у Улици Милана Тепића, усмртио оца Горана С.

ДЕТАЉИ ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ У ВРШЦУ: Син јединац послао оца у смрт, ево шта су рекле комшије (ФОТО)

Фото Ј. Ј. Баљак

Како се претпоставља, он је, наводно, нехотице испалио метак, који се зарио у тело несрећног човека. Одмах је позвао Хитну помоћ, али оцу није било спаса. Преминуо је на путу до болнице.

Полиција је привела свог младог колегу, за ког, како смо незванично чули, имају само речи хвале. Он ће након задржавања од 48 сати бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Панчеву, када ће бити квалификовано дело, које ће му се ставити на терет.

- Реч о највероватније о убиству из нехата, али ћемо тек након извештаја вештака и саслушања моћи да утврдимо шта се заиста догодило и са које даљине је пуцано. Јер, очевидаца није било - речено нам је у Вишем јавном тужилаштву у Панчеву.

Комшије у Улици Милана Тепића су биле затечене великом породичном трагедијом, не могу да поверују да је син јединац усмртио оца.

Фото Фејсбук

Милош С.

- Велика несрећа, поготово што су Милош и Горан живели сами, након што их је мајка пре више година напустила. Нису били конфликтни. Не верујемо да је ово резултат неке свађе. Слагали су се - каже, за "Новости", једна комшиница. - Ништа нисмо чули тог јутра, све док нису дошли Хитна помоћ и полиција. Видели смо Горана на носилима. После су нам само саопштили да је подлегао повредама.

Горан је, каже комшиница, био веома поносан када је Милош постао полицајац. Радио је као обезбеђење у једној банци у центру града, а само неколико недеља пре смрти, задобио је тешке телесне повреде, када га је ударио аутомобил док је возио електрични бицикл. Није се од њих ни опоравио, а син јединац га је послао у смрт.

МИРАН И ПОШТЕН

КОМШИЈЕ за Милоша кажу да је фин и повучен. Волео је борилачке спортове и полицијску униформу. Важи за праведног и човека који увек хоће да помогне. Недавно је сахранио и деду по оцу, који је живео са њима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)