НИКОМЕ НИСАМ ЗЛО НАНЕЛА: Власница новобеоградске пекаре о бомбашком нападу на њен локал

Ш. М.

19. 05. 2022. у 19:56

НА пекару која се налази у Булевару Зорана Ђинђића на Новом Београду око три сата после поноћи засада непозната особа бацила је бомбу и оштетила локал. Стакло на вратима потпуно је поломљено, а повређених, на срећу, није било.

НИКОМЕ НИСАМ ЗЛО НАНЕЛА: Власница новобеоградске пекаре  о бомбашком нападу на њен локал

Приватна архива

Како смо сазнали, надзорне камере снимиле су нападача, који је најпре каменом разбио стакло на улазним вратима и након тога у објекат убацио експлозивну направу. Он је потом побегао у непознатом правцу, а полиција и даље трага за њим.

- Он је каменом пробио дупло стакло и само је убацио бомбу - истиче власница пекаре Гордана Глигоријевић. - И то је толико пукло да то није нормално. Пекар је у три долазио на посао и из аутомобила чуо да је нешто пукло. Звао ме је одмах и каже: "Гоцо, сломљено је стакло и цела пекара је у срчи, изгледа да је неко бацио петарду. Не могу да уђем." Ја сиђем и имам шта да видим. Нема шта у пекари да се узме пошто су машине тешке да би их неко изнео. Ни са ким се нисам посвађала, стварно не знам ко би ово и зашто могао да уради.

Власница истиче да сваке вечери после 18 часова храну која остане не продаје упола цене, већ подели комшијама и житељима овог дела престонице.

- Само могу да помогнем, ако је неко гладан, да му дам да поједе и нећу ништа да наплатим - очајно каже она. - Сви ме у крају знају као Мајку Терезу, не знам на шта ово личи. Полиција каже да је бомба, сад се бринем, плашим се, имам два сина. Грозница ме сад тресе од бриге. Шта ћу, да се убијем не могу. Још нисам ни осигурана. Ја живим миран живот, нисам згазила мрава једног, нисам зло учинила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЛАДИЋ ИЗ БЕОГРАДА УХАПШЕН НА ГАЗИМЕСТАНУ: Одведен у Приштину