ДВА МИГРАНТА НАПАЛА ДЕВОЈКУ НА АУТОБУСКОЈ СТАНИЦИ: Млада Суботичанка доживела ужас усред бела дана

Ј. Л.

01. 03. 2022. у 10:25 >> 12:23

У СУБОТИЦИ, код главне Аутобуске станице, у понедељак по подне, према до сада још увек незваничним подацима, два миграната напала су и повредила млађу женску особу.

ДВА МИГРАНТА НАПАЛА ДЕВОЈКУ НА АУТОБУСКОЈ СТАНИЦИ: Млада Суботичанка доживела ужас усред бела дана

Фото: Ј. Л.

Како незванично сазнајемо, они су ухапшени.

- Наша суграђанка стара 18 година враћала се са праксе. Два Тунишанина су је пресрела на улици и врло непримерено додиривала, покушали да је увуку у споредну улицу - кажу у Основном јавном тужилаштву у Суботици.

- Она је успела да се отргне, али је један имао нож и нанео јој лаке телесне повреде.

Поводом овог напада огласио се и градоначелник Суботице Стеван Бакић.

- Изражавам забринутост поводом јучерашњег напада на нашу младу суграђанку, код Аутобуске станице. Брзом акцијом суботичке Полицијске управе нападачи су заустављени и желим да изразим захвалност полицијским службеницима који ревносно обављају свој посао. Заиста је јако важно да се критичне тачке у граду посебно обезбеде и додатно надзиру од стране МУП-а – каже Бакић.

Он подсећа да је „полиција предузела у претходном периоду више успешних акција контроле нелегалних миграната у Суботици и велике групе су, у неколико наврата, враћане назад у мигрантске центре на југу земље".

Подсетимо, прошле године, у близини Аутобуске станице, мигранти су напали апотекарку, везали је и оставили закључану, пошто су украли лекове и новац.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)